Connect with us
Raed Arafat deranjat de ce se spune despre el. Este sau nu condamnat la moarte în Siria

Știri

Raed Arafat deranjat de ce se spune despre el. Este sau nu condamnat la moarte în Siria

Raed Arafat s-a arătat deranjat de faptul că există voci care împrăștie în spațiul public informații neadevărate despre persoana lui. Cea mai puternică face referire la o condamnare pe care șeful DSU ar avea-o în țara în care s-a născut, adică Damasc, Siria.

Raed Arafat este deranjat de ce se spune despre el

Șeful Comandamentului pentru Situații de Urgență a vorbit la Digi 24 despre niște informații care au apărut în spațiul public cu privire la o condamnare. Arafat spune că o senatoare a declarat despre el că ar fi condamnat la moarte la el acasă, făcând referire la Damasc, Siria, țara în care s-a născut. Șeful DSU s-a arătat de acest zvon pe care l-a numit fake news. El spune că acestea sunt atacuri la persoana lui, dar și la adresa instituției pe care o conduce.

„Hai să luăm minciuna că -doctorul Arafat e condamnat la moarte la el acasă-, adică nu la mine acasă în România, ci -la el acasă- în capul altora ar fi altundeva și că eu aș fi fost condamnat la moarte, lucru care e fals. În viața mea nu am auzit așa ceva. Și totuși asta s-a răspândit, fiind pornită această chestie de o doamnă senatoare. Și multe alte minciuni circulă lună de lună”, a declarat Arafat la Digi 24.

Arafat a mai spus că aceasta nu este singura informație falsă care îl vizează, ci mai sunt multe pe care le-a raportat Youtube, de exemplu, dar că nu nu s-a schimbat nimic. Potrivit lui, o altă minciună este aceea că ar fi rudă cu Omar Hayssam care l-ar fi ajutat să fugă din țară.

Șeful DSU spune că sunt multe persoane cu intenții rele, care mint și manipulează. El a vorbit și despre informația potrivit căreia slujba de Paște de anul acesta se poate devansa până la ora 22.00. Raed Arafat a precizat că autoritățile speră ca de Sărbătorile Pascale să avem o libertate mai mare în 2021 față de 2020, dar totul va depinde de situația epidemiologică. Restul, spune Arafat, cu devansarea slujbei și așa mai departe – sunt bazaconii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top