Connect with us
Raed Arafat: vești noi pentru frizerii și saloane

Știri

Raed Arafat emite un avertisment DUR „N-a trecut hop-ul”

Raed Arafat, șeful DSU, a declarat, sâmbătă, la Realitatea PLUS, că România nu a trecut hopul, iar lumea trebuie să înțeleagă acest lucru.

Întrebat dacă se vor relaxa măsurile începând cu data de 15 mai, secretarul de stat Raed Arafat a precizat că totul depinde de mosul în care evoluează pandemia și de felul în care înțeleg oamenii să restecte restricțiile.

”Răspunsul meu a fost clar. La acest moment sunt echipe care fac analize, ce se poate, ce nu se poate. Vedem că mulți sunt pe stradă, în trafic. Nu am trecut de hop.

Totul depind de următoarele săptămâni până în 15 mai. Lumea trebuie să înțeleagă că nu am trecut peste hop. Măsurile vor fi anunțate la timp, vor fi graduale, în niciun caz nu vom reveni la normal.

O să spunem când vom avea rezultatele analizelor, nu pot să speculez. Se pot întâmpla multe”, a spus Raed Arafat, la Realitatea PLUS.

Referitor la testare în masă, dacă s-a luat o decizie în acest sens, Arafat a răspuns:

”Aici colegii de la Ministerul Sănătății au anunțat că vor fi creșteri ale testărilor. Dar modul în care se vor face testările și pentru cine, vor decide specialiștii”.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top