Connect with us
Raed Arafat: Cred că ne vom confrunta cu o perioadă poate mai grea

Știri

Raed Arafat, mesaj de ultimă oră pentru români: „Nu aglomerați unitățile de primiri urgențe fără motiv bine întemeiat”

Raed Arafat are un nou mesaj de ultimă oră pentru români, în a doua zi de stare de urgență. Secretarul de Stat al Departamentului pentru Situații de Urgență trage un semnal de alarmă pentru toți cetățenii , să nu mai aglomereze camerele de gardă dacă nu au un motiv bine întemeiat.

Raed Arafat, mesaj de ultimă oră pentru români: „Nu aglomerați unitățile de primiri urgențe fără motiv bine întemeiat”

Arafat îi roagă pe toți românii să nu meargă la unitățile de primiri urgențe decât dacă au o nevoie reală, pentru că și-ar putea pune în pericol propria viață sau a celor din jur. În aceste zile camerele de gardă sunt pline pentru că mulți români se sperie și preferă să meargă la urgențe chiar dacă nu este neaparat necesar. Acest lucru nu face decât să sporească răspândirea virusului care a îngrozit întreaga lume.

„Nu aglomerati unitatile de primiri urgente fara motiv bine intemeiat si nu puneti in risc viata voastra sau a altora!”, a fost mesajul postat de Raed Arafat pe rețelele de socializare, alături de o fotografie în care îi îndeamnă pe oameni să sune la 112 sau la DSP dacă au simptome precum febră sau tuse.

Mesajul postat de Raed Arafat

Mesajul postat de Raed Arafat

Astăzi numărul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 184, țara noastră înregistrând 16 cazuri noi de ieri până azi. Președintele Klaus Iohannis a decretat ieri, 16 martie, stare de urgență.

Citește și: Monica Anisie, anunț de ultimă oră: “Nu se îngheață anul școlar”

Citește și: Curs valutar 17 martie 2020. La cât a ajuns EURO în a doua zi de stare de urgență

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top