Știri

Raed Arafat, mesaj de ultimă oră pentru români: „Virusul nu se vede, nu se simte si nu are gust ca sa-l evitati”

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, are un nou mesaj de atenționare pentru români. Arafat trage un semnal de alarmă pentru toți cei care au profitat de vremea frumoasă de astăzi pentru a ieșit la plimbare.

Raed Arafat, mesaj de ultimă oră pentru români: „Virusul nu se vede, nu se simte si nu are gust ca sa-l evitati”

În contextul în care foarte mulți români au ieșit astăzi în parcuri, dar și la iarbă verde în pădurile de la marginea Captalei. Șeful DSU a decis să tragă un semnal de alarmă printr-o postare pe rețelele de socializare. Acesta i-a îndemnat pe toți cetățenii să stea în continuare în case și să evite expunerea persoanelor în etate la risc.

„Mai multe persoane au sunat sa spuna ca sunt prea multi care au iesit la plimbare si la gratare fiind vremea frumoasa.
In aceasta perioada ramanerea acasa si evitarea activitatilor care pot sa va expuna si sa expuna familiile voastre este extrem de importanta. Virusul nu se vede, nu se simte si nu are gust ca sa-l evitati.

Acesta se evita numai prin masurile de izolare si distantare sociala.
Evitati expunerea persoanelor varstince din familiile d-voastra la acest risc printr-un comportament responsabil.
Va rog mult evitati la maxim activitatile care nu sunt esentiale in aceasta perioada!”, a scris Raed Arafat pe rețelele de socializare.

Vă reamintim că bilanțul zilei de 21 martie aduce vești proaste: numărul persoanelor infectate cu noul tip de coronavirus a ajuns la 367, cu 59 de cazuri noi față de ziua precedentă. Este ziua cu cele mai multe cazuri declarate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, transmisă ieri, 20 martie, ora 13.00, au fost înregistrate alte 59 de noi cazuri de îmbolnăvire. Persoanele infectate au vârste cuprinse între 1 și 74 de ani.

Acest articol a fost actualizat la: 2020-03-21T16:16:12+02:00 16:16

Share
Scris de
Cristina Bosioc

Acest site foloseste cookies.

Read More