Connect with us

Știri

RAFUIALA ULUITOARE: Tatal Oanei Lis si-a luat costumul pentru inmormantare. Viorel, catre socrul sau: „Nu ti-e rusine?”

Momente grele in familia Oanei Lis! Aceasta a aflat ca tatal ei este pe moarte, si, simtindu-se deja aproape de momentul de despartire de cele lumesti, a dorit sa se apropie de fiica acestuia, dupa ce a alungat-o in repetate randuri.

Tatal Oanei Lis a intrat aseara in direct la „Un show pacatos”, iar Viorel Lis nu a suportat sa il auda prea mult la telefon incat i s-a adresat abrupt: „Aşa vrei tu să te impaci cu ea, nenorucitule? Boule! Nu ţi-e ruşine să vorbeşti aşa cu mine? În loc să-i spui că ai greşit, să încerci să o îmbunezi, tu o faci proastă şi mincinoasă? Ăsta e comportament de tată?”, noteaza spynews.ro.

CITESTE SI: SCANDAL MONSTRU IN JURUL LUI BRUCE JENNER

Tatal Oanei Lis a declarat ca se pregateste deja de moarte, cumparandu-si deja costumul, cosciugul si pantofii cu care va fi incaltat in ziua inmormantarii sale.

Oana Lis insa nu a reactionat pozitiv nici macar atunci cand a aflat ca tatal ei este gata sa moara, amintindu-si de suferintele prin care a trecut, la „Un show pacatos”: „Absolut niciodată tatăl meu nu a făcut nimic pentru mine. După ce am terminat liceul, eu abia dacă aveam ce mânca şi tata nu m-a ajutat niciodată. Eu cu mama şi cu tatăl meu am trăit doar 2 ani – 2 ani de coşmar. El tot timpul a fost cu femei, curve, băutură. Eu placa asta cu moartea o ascult de 15 ani. Mama mea a murit, din cauza bătăilor. Eu am locuit cu tata de la 11, la 13 ani, în rest am stat cu bunica mea. Tatăl meu a fost închis de tentativă de omor. Este un psihopat din punctul meu de vedere. Nici măcar nu ţi-aş mânca din colivă”, mai scrie spynews.ro.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top