Connect with us

Știri

Raluca Pastrama o va naste pe Rosa, taman de Florii. PEPE: „Fetita cea mare o pupa pe mami pe burta”

Pepe este in culmea fericirii si asta pentru ca in curand va veni pe lumea cea de-a doua sa fetita. Raluca Pastrama va naste exact in Duminica Floriilor, cei doi parinti alegand deja un nume pentru ea. Avand in vedere ca se naste de Florii, pe micuta latino-loverului o va chema Rosa.

„Am zis sa leg putin in ziua de Florii. Normal, trebuia sa nasca de Paste, dar e mai sigur sa nasca de Florii. Va naste prin cezariana, iar fetita se va numi Rosa, deoarece inseamna trandafir in latina. Fetita cea mare o pupa pe mami pe burta, dar nu intelege exact ce inseamna un nou-nascut. Si acum o sa fiu langa Raluca cand va naste, are nevoie de mine in sala.

CITESTE SI: HELEN MIRREN TE INVATA CUM SA FACI SPORT, LA 69 DE ANI

Are mari emotii. A fost foarte activa saptamana asta. A mers la mall. A luat vreo 20 de kilograme. La prima sarcina a luat 30 de kg, deci e bine. A mancat tot ce a vrut. In ultimele zile o arde cu inghetata. E tanara, poate mai facem unul!”, a declarat cantaretul pentru Antena 1, scrie ele.ro.

Raluca Pastrama va naste intr-o clinica privata din Bucuresti, prin cezariana, iar Pepe va fi alaturi de ea, impreuna cu micuta lor, in momentul nasterii.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top