Știri

Ranitii din Colectiv, externati din cauza atentatelor din Bruxelles

Patru dintre tinerii raniti in incendiul din Colectiv, internati la Spitalul Militar „Regina Astrid” din capitala Belgiei, sunt externati marti pentru a face loc ranitilor din atentatele de la Bruxelles, spun surse oficiale citate de Mediafax.

Potrivit surselor citate, Raluca Chitiga, Ciocanelli Silviu Mihail, Oana Rotariu si Marius Fratoaica sunt externati marti din Spitalul Militar ‘Regina Astrid”.

 

Citeste si:ATENTATE BRUXELLES. VIDEO – Live Text

Citeste si:FOTO / VIDEO: Imaginile terorii de la atentatele din Bruxelles

O ruda a unuia dintre cei internati a declarat pentru agentia de presa, ca mai multe ambulante stationeaza in fata spitalului, pregatite sa ia pacientii si sa-i transporte la un hotel.

Cei patru tineri vor fi adusi in Romania in zilele in care urmeaza. Secretarul de stat Raed Arafat spune ca este o situatie normala, avand in vedere ca ranitii din Colectiv nu aveau viata pusa in pericol, iar evenimentele din Bruxelles necesitau o astfel de masura.

Potrivit Ministerului Sanatatii, in Spitalul Miliar ‘Regina Astrid” sunt internate sase persoane: Raluca Chitiga, Popovici Pavlos, Ciocaneli Silviu Mihail, Bogdan Molesag, Oana Rotariu si Marius Fratoaica.

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More