Connect with us
Răsturnare de situație în cazul morții actorului Ioan Gyuri Pascu. Medicul care a ajuns primul la solicitarea...

Știri

Răsturnare de situație în cazul morții lui Ioan Gyuri Pascu. Medicul care a intervenit…

Răsturnare de situație în cazul morții lui Ioan Gyuri Pascu. Medicul care a intervenit primul cu ambulanța în seara morții artistului nu va fi sancționat. Anca Dobre a fost sancționată cu 10% din salariul pe două luni de Ambulanța București-Ilfov. Ea a ajuns prima după solicitarea de intervenție la Ioan Gyuri Pascu. Însă, Tribunalul București a anulat această sancțiune.

Managerul Serviciului de Ambulanta, Alis Grasu, a declarat ca instituția va ataca hotărârea Tribunalului București, pentru a susține procedura legală care a stat la baza sancționării medicului.

Medicul Anca Dobre a contestat, în decembrie 2016, la Tribunalul București sancțiunea primită. În data de 3 aprilie, instanța i-a admis cererea și a dispus anularea deciziei din 11 octombrie 2016 emisă de Serviciul de Ambulanță București-Ilfov.

Instanța a obligat Serviciul de Ambulanță București-Ilfov să îi plăteasca medicului Anca Dobre 3.500 de lei cheltuieli de judecată.

Citește și: Fosta soție a lui Ioan Gyuri Pascu, primele declarații după moartea actorului

Decizia nu este definitiva. Ea poate fi contestată de Serviciul de Ambulanță București-Ilfov în 10 zile de la comunicarea hotărârii.

Ioan Gyuri Pascu a murit pe 26 septembrie 2016

Actorul și muzicianul Ioan Gyuri Pascu a murit pe 26 septembrie, la vârsta de 55 de ani. El s-a stins din viață în locuința fostei sale soții, din Bucuresti. În aceeași zi, Parchetul Tribunalului București a deschis un dosar în care se fac cercetari pentru moarte suspectă. Însă, în urma necropsiei făcute la solicitarea familiei, la Institutul Național de Medicină Legala „Mina Minovici”, s-a stabilit drept cauză a decesului afecțiunea de cord de care suferea artistul, pe fondul diabetului preexistent.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top