Connect with us
Răsturnare de situaţie. Filmul complet al bătăii dintre Cristian Boureanu și polițiști

Știri

Răsturnare de situaţie. Filmul complet al bătăii dintre Cristian Boureanu și polițiști

Imaginile în care fostul deputat PDL, Cristian Boureanu, este implicat într-o altercație cu polițiștii de la Brigada Rutieră au făcut deliciul presei.

Anul trecut, în noaptea de 9 iunie, maşina în care se afla Cristian Boureanu, alături de prietena lui, a fost oprită în trafic de un echipaj de poliţie rutieră pe bulevardul Aviatorilor din Capitală.

În urma unui scandal monstru, fostul politician s-a manifestat violent, lovind un polițist cu genunchiul în zona inghinală. Poliţistul a reacţionat şi l-a lovit pe Boureanu, acesta căzând la pământ.

Episodul l-a costat pe Boureanu două luni de arest preventiv

Filmul complet al incidentului, foarte căutat de avocații fostului deputat, care sperau să poată dovedi astfel că nu Boureanu l-a lovit peste degete pe unul dintre polițiști, a intrat în posesia EVZ și a fost publicat.

Imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din Piaţa Charles de Gaulle prezintă un detaliu șocant: la doar două minute după ce maşina de Poliţie pleacă, cu Boureanu încătuşat.

În zonă apare un maturător, care curăţă insistent urmele rămase după conflictul dintre poliţişti şi fostul deputat.

Mai mult, pe înregistrare se vede cum cei patru poliţişti îi arată măturătorului unde să cureţe, iar apoi se uită atent în zona în care a căzut Boureanu, părând că încearcă să șteargă ceva.

Citeşte şi Scandal-monstru cu Cristian Boureanu. Poliția nu a avut de ales și l-a…

Radiografii ale craniului, ale danturii, seturi complete de analize și examinări minuțioase ale fiecărei leziuni suferite au făcut parte din investigația medico-legală la care Cristian Boureanu a fost supus pe durata mai multor ore la IML.

Cristian Boureanu, în arest preventiv pentru 30 de zile

Fostul deputat a fost arestat pentru 30 de zile. El este acuzat de ultraj, după ce a fost implicat într-un scandal cu polițiști. Oamenii legii au oprit mașina în care se afla fostul deputat, iar acesta i-ar fi jignit și lovit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top