Connect with us
Răsturnare de situație în cazul tinerilor care au bătut un bătrân în Brașov! Ce se va întâmpla cu ei

Știri

Răsturnare de situație în cazul tinerilor care au bătut un bătrân în Brașov! Ce se va întâmpla cu ei

Cei doi tineri care au bătut un bătrân într-un pasaj din municipiul Brașov rămân după gratii! Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus, miercuri, schimbarea încadrării juridice de la „lovire şi alte violenţe” la „tentativă de omor”.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de procuror şef secţie urmărire penală în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Adrian Aldea, cei doi inculpaţi au prevăzut posibilitatea suprimării vieţii bătrânului, pe care nu au urmărit-o, dar au acceptat-o.

„Inculpaţii se află în stare de arest preventiv, din data de 1 aprilie 2018. Dosarul penal a fost declinat de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, fiind înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov la data de 10 aprilie 2018.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea răspunderii judiciare. Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov-Serviciul de Investigaţii Criminale”, potrivit documentului citat.

Bătrânul agresat în pasaj, în vârstă de 68 de ani, se află în continuare internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, unde a ajuns imediat după agresiune.

Din punct de vedere medical starea acestuia este bună, i s-au făcut şi investigaţii psihiatrice şi o evaluare medicală finală. Dar nu poate fi externat pentru că nu au ajuns de la Focşani, locul de domiciliu al bătrânului, rezultatele unei anchete sociale pentru a vedea unde va locui după externarea din spital.

A declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, Marius Leonte.

Bătrânul rămâne internat

„Din punct de vedere medical, totul este în regulă. Nu putem să-l externăm pentru că el nu are locuinţă în Braşov. Aşteptăm ancheta socială de la Focşani”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale.

CITEȘTE ȘI: Fiul ei l-a bătut cu bestialitate pe bătrânul din Brașov! Mesajele revoltătoare ale mamei bătăușului: „Doar niște analfabeți ar putea…”
Bărbat bătut și târât dintr-un avion de polițiști. Scenele incredibile la care au asistat pasagerii
Tânărul care și-a aruncat bunica de la etajul 10 și și-a bătut bunicul este apărat de mama lui! Ce a putut spune despre el

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top