Connect with us

Știri

RASTURNARE DE SITUATIE in legatura cu idila dintre BEYONCE DE ROMANIA si PRINTUL BANATULUI!

Rasturnare de situatie in legatura cu idila dintre Beyonce de Romania si Printul Banatului! Dan Capatos a declarat public ca detectorul de minciuni folosit pentru emisiunile sale s-ar putea sa fie defect dupa noua sentinta data in scandalul momentului in showbiz!

Printul Banatului si-a facut testul poligraf pentru a dovedi daca spune sau nu adevarul in scandalul cu fosta iubita a lui Nicolae Guta, iar aparatul care detecteaza minciunile a declansat nebunia: Printul Banatului a mintit sustinand ca nu a facut sex cu Beyonce de Romania.

CITESTE SI: BEYONCE DE ROMANIA, CLIPE DE COSMAR IN DIRECT! APROAPE DE PERFUZII

Beyonce s-a supus si ea testului poligraf si a raspuns la aceeasi intrebare compromitatoare, si anume daca a intretinut relatii sexuale cu Dani, Printul Banatului. Vedeta a negat aventurile sexuale iar aparatul a dictat ca spune adevarul.

Ceea ce nu au luat in calcul nici Beyonce si nici organizatorii emisiunii este intrebarea in sine: este posibil ca Beyonce de Romania sa nu fi intretinut „relatii sexuale” (la plural) ci o singura relatie sexuala cu manelistul, cred foarte multi telespectatori.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top