Connect with us
Război după ce Ester Peony a câștigat Eurovision 2019

Știri

Război după ce Ester Peony a câștigat Eurovision 2019

Ester Peony a câștigat Eurovision 2019, iar imediat după aflarea rezultatelor s-a declanșat „Jihad / Război” pe rețelele de socializare.

Fanii Eurovision o contestată pe Ester Peony și au postat mii de comentarii negative la adresa câștigătoarei și a organizatorilor.

Pe pagina oficială de Facebook Eurovision România, 80% din comentarii sunt negative. Singurul care se bucură de victoria lui Ester este Mihai Trăistariu.

“Ma simt extraordinar! Nu pot să cred că am câștigat trofeul! Au fost concurenți foarte buni în această finală și sunt onorată să reprezint România la Tel Aviv”, a spus cu emoţie Ester Peony, fericita câştigătoare a Selecţiei Naţionale Eurovision România 2019.

Fanii sunt de altă părere! Iată câteva din comentariile fanilor

„Sasha Dan Asa se intampla cand oferi o putere mult prea mare la 6 oameni!
6 oameni au distrus sansa Romaniei la Top5!
Conform regulamentului din anii trecut, LAURA BRETAN este castigatoarea!

Interpretarea Laurei Bretan m-a impresionat pana la lacrimi! Ea a iesit pe locul 1 la votul publicului, asa ca e adevarata castigatoare!

Laura Diana Interpretarea Laurei Bretan m-a impresionat pana la lacrimi! Ea a iesit pe locul 1 la votul publicului, asa ca e adevarata castigatoare!

Ana Bathory Și eu sunt de naționalitate maghiară deci practic o străină, dar nu am sabotat publicul roman, am votat cu vocea de aur Laura Bretan! Așa se întâmplă când aduci pe cine nu trebuie, îți ia și banii și te aruncă și-n gunoi!

Karina Di Angeli Zic sa te retragi, ca oricum nu treci de semifinala. Poporul roman ti-a acordat 3 puncte.

Elena Stuparu Trebuie sa facem o petitie! Urgent! Nu mai vrem sa nu fim luati in seama! Croatia parca a reusit sa schimbe concurentul asa!

Tudor Marcu Singura piesa cu adevarat ascultabila. Pe cat de bine canta Laura Bretan, nu am retinut nimic din piesa ei. Era o imagine buna „fetita pura de 16 ani care canta despre tata”, insa sunt fericit ca a castigat chiar piesa cea mai actuala dpdv muzical, cea mai bine produsa, si subiectiv cea care mi-a placut cel mai mult. Bafta!

Denisa Cristina Borșa Mi se pare că această câștigătoare nu exprimă cu adevărat spiritul nostru ca și popor. Juriul a ales această concurentă mediocră ca să ne saboteze. Ei știu că Laura, Trooper sau Bella Santiago sunt cu mult peste selecțiile din alte țări și s-au temut.
Este foarte trist că ne lăsăm călcați în picioare de străini din nou. Sunt profesioniști, dar să nu uităm că sunt și oameni care pot fi influențați.
Mi se pare hilar faptul că juriul a votat într-un fel și a făcut alt fel de declarații cu câteva săptămâni în urmă:
Priviți și comparați reacțiile de la minutul 6:24 și 22:56 ale juraților: https://youtu.be/f4IES7f-fkE
Este o dovadă mai mult decât evidentă a înșelăciunilor făcute.

Ce pierdere pentru România!

Sunt doar o parte din comentariile postate pe pagina Eurovision România 2019.”

Știri despre Ester Peony Eurovision România 2019

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

1 Comment

1 Comment

  1. anonim

    2019-02-18T11:24:03+02:00 at 11:24

    s-a votat gen ca in politica! nu a votat tineretul! si a votat batranetul! oricum a fost boicot! cum dumnezeu! cum altfel! daca favorite erau clar! fara discutie! laura bretan si bella santiago! dar nu ester peony! asta este o prostituata! pana si melodia ei era de prostitutie! de bordel! dar ce m-a suparat cel mai mult! si m-a scos efectiv din balamale sarite chiar! emmelie de forest! cum a castigat domne asta eurovisionul! cum! lasa ca asa a fost si cu loreen si cu jamala! si cu netta barzilai! prostie cacat pisat de concurs! sa ii bag eu ceva lui emmelie de forest! mi-ar fi placut sa se abordeze dupa concurs! aseara! o atitudine de asta comunista! sa i se sparga geamurile! sa i se sparga cauciucurile! etc chestii de astea! cum se faceau pe vremuri la noi! pai da nu se poate asa ceva! e inadmisibil! pastelii matii dar de nesimtita dracului! cum dadea ea 0 puncte aseara lui bella santiago! atata merita ba! fata asta! care a muncit! sau lui laura bretan! chiar! dumnezeii mamilor voastre de sarlatani! imputiti! mars la cotet! la tara! mars acasa! la oras! bagami-as pula pizda in voi! gura mamii voastre! imi vine sa va crap capul la toti! ce jigodii ordinare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top