Connect with us
Traian Basescu si Alina Petre sunt in conflict. Liderul PMP a dat-o in judecata pe fosta nora a lui Virgil Magureanu si ii cere daune impresionante.

Știri

Razboi intre Traian Basescu si Alina Petre: „Stai la coada, Tataie”

Traian Basescu a dat-o in judecata pe Alina Petre, fosta nora a lui Virgil Magureanu. Actiunea a fost inregistrata pe 1 aprilie la Judecatoria Sectorului 1.

Totodata, fostul presedinte l-a dat in judecata, in acelasi dosar, si pe Florin Mihai Ghiulbenghian.

Alina Petre a anuntat ca Traian Basescu ii solicita daune de 100.000 RON.

„Domnul Basescu m-a dat in judecata pentru vatamarea dreptului la viata privata, la demnitate si la propria imagine. Si eu si domnul Ghiulbenghian suntem trimisi in instanta. Mi se aduc acuzatii care au legatura cu niste declaratii de-ale mele in presa, cu faptul ca as fi spus pe Facebook ca dansul se ia de mine ca sa isi construiasca acum o imagine, niste emisiuni, site-uri, cu ce a spus presa.

Citeste si: EXCLUSIV. Alina Petre: „Sotul meu s-a laudat ca a fost si cu Valentina Pelinel”. LISTA FEMEILOR LUI MARIAN MAGUREANU

Nu prea au legatura cu mine. Nimic important, dupa parerea mea. Sa ceri 100.000 de lei mi se pare… Voi formula si eu o intampinare in apararea mea. Banuiesc ca este un raspuns la faptul ca eu l-am actionat in instanta pentru calomnie pentru ca a spus ca fac parte din structuri mafiote intr-o emisiune. L-am actionat in instanta cu daune de un leu si dansul m-a actionat pentru 100.000 de lei”, a spus Alina Petre pentru Mediafax.

Pe contul sau de Facebook, Alina Petre a avut o reactie mult mai virulenta la adresa fostului presedinte al Romaniei.

„Cand sa ma hotarasc si eu, ca orice fata blonda, sa-mi pun poze din vacante sau sa scot ceva din putul gandirii, ma trezesc cu actiunea in Instanta inaintata de Domnul Traian Basescu.

Pai ce facusi, Bre?!:))) Te razgandisi? Asa e cu oamenii mai in varsta, sunt extrem de indecisi. Asa era si un bunic de-al meu, pana cumpara un pui, se razgandea de 10 ori.

Acum fara gluma, ca asta e tot ceea ce mi-a ramas, Domnul Traian Basescu doreste de la moi nu mai putin de 100.000 ron. Stai la coada, Tataie! Mai sunt si prietenii din la Famiglia inainte. Ce, vrei sa te bagi in fata, ca Tariceanu??? Nu-i frumos!😉 Si vezi ca pe vremea cand ziceai ca eram eu nefericita, am mai vazut si eu scenarii din astea😉”, a scris pe Facebook Alina Petre.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top