Connect with us

Știri

RCD-RDS anunț de ultimă oră! Ce decizie a luat Digi în legătură cu serviciile de internet

Compania RCS-RDS a făcut un anunț îmbucurător pentru clienți! Digi aduce conectivitate superioară pentru cei care folosesc datele mobile, astfel că serviciile de internet devin, de astăzi, îmbunătățite. Această veste a fost transmisă astăzi printr-un comunicat de presă în care se oferă detalii suplimentare.

RCS-RDS vine cu vești bune pentru clienții lor: mai mult internet la același preț

Astfel că, pe înțelesul tuturor, abonații Digi Mobil 5G vor beneficia începând de azi de date mobile de până la 80 de gigabiți pe lună, față de 50 GB cum este în prezent, la viteză normală.

Nu doar că fost majorat pragul privind traficul la viteza normală de internet, ci a fost mărită și viteza de download de la 128 Kbps la 256 Kbps, „indiferent de pachetul de trafic si tehnologia în care a fost realizat”.

Nu este singura noutate cu care vin cei de la Digi. Clienții care doresc mai mult internet pot avea, tot la 2 euro, extra-opțiunea de date mobile suplimentare de la 10 la 30 GB.

Grupul Digi extinde tehnologia 5G în tot mai multe zone din țară. Digi Mobil 5G Smart este deja disponibil în Oradea, Constanța, Mamaia, Iași și Cluj Napoca. Primele stații 5G au fost puse în funcțiune aici încă de la finalul lunii trecute și începutul acesteia.

Tehnologia 5G este deja funcțională în mai multe orașe din România. Sursa foto: money.ro

Tehnologia 5G este deja funcțională în mai multe orașe din România. Sursa foto: money.ro

Ce trebuie să știi despre tehnologia 5G

„Clienții care vor să testeze capacitățile tehnologiei 5G pot lansa comenzi, pe site-ul digiromania.ro, pentru achiziționarea celor două terminale compatibile, care au și funcțiile VoLTE și VoWiFi: Xiaomi Mi Mix 3 5G și Huawei Mate 20x 5G, disponibile și în rate Digi, la portare”, transmite compania în comunicatul de presă, conform digi24.ro.

„Orice client cu abonament Digi Mobil care deține un terminal compatibil 5G poate efectua trafic și în rețeaua Digi Mobil 5G, beneficiind de trafic nelimitat la viteze superioare”, informează cei de la Digi.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top