Connect with us
stela popescu a murit

Știri

Reacția CATENA după ce Stela Popescu a murit

Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani. Ea a fost găsită fără viață de un echipaj al SMURD, în propria locuință.

Compania Catena, cu care Stela Popescu și Alexandru Arșinel a avut un contract, a emis o reacție după decesul actriței.

„Suntem şocaţi, suntem îndureraţi. O iubeam îngrozitor de tare pe Stela, o vom iubi toată viaţa pe Stela, a făcut enorm pentru noi toţi, pentru toţi românii, a creat împreună cu noi un brand Catena extraordinar de puternic.

Pentru toate aceste lucruri îi mulţumim din tot sufletul şi suntem alături de familia îndurerată. Cu toată emoţia vă spun, este o tragedie, chiar este o dramă.

Un om extraordinar, un om minunat, un om cu calităţi extraordinare, personale şi profesionale, o persoană absolut îngerească, un om cu totul special”, a declarat Otilia Ostrotki, directorul general al agenţiei de publicitate Tonica Grup, care gestionează contul Catena, pentru stiripesurse.ro.

Marii actori au reacționat după decesul fulgerător al actriței Stela Popescu. Reamintim că aceast a fost găsită fără suflare de un echipaj SMURD, la casa ei din Capitală.

M-a durut sufletul. O artistă uriașă, care ar fi trebuit să primească un premiu post-mortem. Mai avem câțiva artiști mari. Deja s-a lăsat cortina.  A fost plăcută la vedere și inteligentă și cu putere de a improviza, ceea ce este o calitate fundamentală a actorului, a spus Dorel Vișan la B1 TV.

Am avut un spectacol zilele astea. Este o mare dramă pentru toți cei care au iubit-o, dar pentru mine vă dați seama., a spus actorul Alexandru Arşinel, la intrarea în casa Stelei, vizibil afectat de durere.

Era o admiraţie reciprocă, când Stela a plecat la Braşov să joace acolo şi venea la Bucureşti, eram nelipsită. Nu cred că există un coleg care să nu o fi iubit, să nu o fi admirat şi stimat pe Stela Popescu.

Ea nu s-a plâns niciodată, nu a ştiut nimeni că e bolnavă de ceva. Era o luptătoare, o femeie puternică, dădea putere şi celorlalţi din jurul ei.

Era un om extraordinar, cu adevărat o stea strălucitoare.”, a mărturisit marea actriţă Draga Olteanu Matei, într-o intervenţie prin telefon la România TV.

Citește și: Stela Popescu a murit! Durere fără margini în teatrul românesc

Citește și: Reacțiile marilor actori după moartea Stelei Popescu. Ce a spus Alexandru Arșinel

Citește și: Echipajul SMURD a confirmat decesul Stelei Popescu. Cum a fost găsită în locuinţa ei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top