Connect with us
Un om al străzii a primit primul său job și primul salariu. Fericit, bărbatul a ieșit din sediul firmei țopăind de bucurie.

Știri

Reacția unui om al străzii după ce a aflat că a primit un job și primul salariu- VIDEO

Reacția unui om al străzii după ce a fost anunțat că a primit un job, dar și primul salariu este neprețuită. După ce a ieșit din sediul firmei la care va lucra, bărbatul nu și-a dat seama că gesturile sale vor fi surprinse de camera de supraveghere montată afară.

Bărbatul locuiește la un centru pentru oameni fără adăpost și după o perioadă de probă a primit un job la o firmă de termopane.

Cum reacționează un om al străzii după ce află că a primit un loc de muncă


Un angajat al companiei a postat pe Facebook secvența surprinsp de camerele de supraveghere. În imagini se observă cum bărbatul iese din magazin țopăind de bucurie că a fost angajat.

Citește și: Transformarea miraculoasă a unui om al străzii, dependent de droguri, în milionar

„Stă la un centru pentru oameni ai străzii și nu are nimic, vrea să ajungă din nou pe picioarele lui. Primește mâncare de la biserică și o aduce la muncă în fiecare zi. În fiecare dimineață îmi oferă un baton de ciocolată și cafea. M-a cucerit pur și simplu. Astăzi a primit primul său salariu și vestea că este angajat permanent. Reacția lui când a plecat e neprețuită.”, a scris Aaron James Doyle pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top