Connect with us
Reacții după moartea lui Sebastian Papaiani

Știri

Reacții după moartea lui Sebastian Papaiani

Moartea actorului Sebastian Papaiani a îndurerat întreg teatrul românesc. Marii actori au primit cu tristețe teribila veste.

„Este înfiorător. Timpul ne distruge. Dumnezeu să-l odihnească! Eram prieteni, făcea parte din galeria marilor actori. Am jucat cu el și l-am admirat în multe spectacole și l-am admirat în multe perstații artistice. Era plin de umor și în ceea ce privește starea sa de sănătate. Fizic l-am văzut la comemorarea lui ștefan Iordache. Se pare că a murit acasă, se pare că nu s-a mai putut face nimic. Durerea rămâne aceeași pentru teatrul românesc, pentru noi, pentru familia lui.”, a declarat Florina Cercel la Antena 3.

Ion Dichiseanu a fost luat prin surprindere de moartea prietenului său.

„E o veste cum nu se poate mai trisăa. Eu am fost la spital. Am fost informat prin regizor care a ținut legătura cu soția. Știam cum evoluează, că a stat 2 luni în spital.”, Ion Dichiseanu.

Mircea Diaconu a povestit că urma să se întâlnească cu marele actor.

„L-am sunat în iarna trecută să-l invit să vadă Parlamentul European și a zis lasă-mă puțin să mă pun pe picioare. Când discutam lucruri legate de destinul nației noastre era atât de revoltat și îndurerat de cum ne comportăm și cum am ajuns ca nație. Tot cu umor spunea lucrurile astea. Bineînțeles că a plecat cu ea.”, a declarat Mircea Diaconu la Antena 3.

Sebastian Papaiani a murit mâhnit de felul în care sunt tratați actorii

Alexandru Arșinel a vorbit cu vocea tremurând despre actorul Sebastian Papaiani.

„Dipsar actorii mari, actori care ne-au însoțit o viata intreaga, actori cu care ne-am obisnuit sa ii vedem in filme care ani de zile au adus bucura in sufletul romanilor. e cumplit asa. Tot personalul din Spitalul Universitar vorbea la modul cel mai placut despre el, spuneau ca ii placea sa zambeasca, ascundea suferinta, nu voia sa creada ca a inceput numaratoarea inversa. A fost unul dintre actorii acre si-a aratat mahnirea pentru ca suntem o categorie de oameni, ca si noi suntem oameni, care a fost in general asezata din punct de vedere a interesului celor care ne conduc la periferia interesului lor. „, a declarat Alexandru Arșinel

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top