Real Madrid vrea să îl transfere pe Neymar pentru 350 de milioane de euro

08.03.2019
Real Madrid vrea să îl transfere pe Neymar pentru 350 de milioane de euro

Clubul Real Madrid trece printr-o formă foarte slabă, ratând toate cele trei obiective ale sezonului, iar Florentino Perez ar avea planuri mari pentru campania de transferuri din vară.

Concret, sport.es scrie că Real Madrid ar fi gata să ofere 350 de milioane de euro pentru aducerea lui Neymar de la PSG, iar brazilianului i-ar pregăti un salariu colosal. Neymar ar urma să fie remunerat la Madrid cu un salariu net de 45 de milioane de euro pe an. În acest moment sud-americanul primeşte de la PSG nu mai puţin de 36 de milioane de euro, dar este doar al doilea la acest capitol, după Messi, plătit de Barcelona cu 40 de milioane de euro.

În jurul brazilianului Neymar au circulat, în ultimele luni, o mulţime de speculaţii conform cărora acesta şi-ar dori să revină la Barcelona, club de unde a plecat în vara lui 2017 în schimbul a 222 de milioane de euro, echivalentul clauzei de reziliere. S-a scris că Neymar comunică des cu fotbaliştii şi oamenii din conducerea catalană. Recent, însă, brazilianul a lăsat de înţeles că ar putea juca şi la Real Madrid.

„Real e unul dintre cele mai mari cluburi din lume şi oricărui jucător i-ar plăcea să joace acolo. Sunt fericit la Paris, sunt foarte bine, dar nimeni nu ştie ce va fi în viitor, însă nu spun că voi juca la Real Madrid. Barcelona a fost visul meu din copilărie şi mi l-am împlinit”, a declarat Neymar în urmă cu o săptămână, în presa din Brazilia.