Connect with us

Știri

Reduceri de 50% la eMAG la telefoane, electrice și electrocasnice

Prinde reducerile la eMAG! Magazinul își pune astăzi la dispoziție produsele pe care ți le dorești la prețuri reduse. Mașini de spalat rufe, telefoane, televizoare sunt doar câteva dintre produsele cu prețul redus de până la 50%.

1. Televizor LED Smart LG

televizor

Rezolutia ULTRA HD este de 4 ori mai mare decat rezolutia Full HD, oferind claritate perfecta si detalii profunde care uimesc, chiar si atunci cand sunt privite de indeaproape. Acum te vei bucura de rezolutia 4K in mai multe moduri decat pana acum. 4K Upscaler imbunatateste detaliile din transmisiuni, filme si evenimente sportive la o calitate asemanatoare 4K, oferind astfel o imagine excelenta. Acum te poti bucura de un ecran 4K mai mare, dar si mai subtire. Televizorul costă 3.59999 Lei, însă astazi beneficiază de o reducere cu 33%. Poți comanda televizorul de aici!

2. Mașină de spălat rufe Sharp

masina-de-spalat
Mașina de spălat Sharp ES-FC8104W3EE In 1957, Sharp a introdus prima mașină de spălat automată în Japonia. Puțin după acest moment, mașinile de spălat Sharp au cucerit piața japoneză, în care așteptările sunt mari și concurența acerbă. Funcțiile și tehnologiile integrate în aceste electrocasnice le-au crescut popularitatea și le-au făcut opțiunea numărul 1 pentru milioane de clienți. Ecranul LCD îți arată toate informațiile de care ai nevoie într-o formă ușor de vizualizat și foarte intuitivă. Prin apăsarea delicată a butoanelor vei selecta specificațiile favorite pentru programul de spălat ales. Mașina de spălat beneficiază de o reducere cu 42% și costă doar 1.09999 Lei. Poți comanda mașina de spălat de aici!

3. Laptop 2 in 1 Lenovo

laptop

Ideapad Miix 310 (10 inchi)
• Ecran de inalta rezolutie pentru vizionare in unghiuri largi
• Procesare puternica, fluida, de ultima generatie
• Cele doua camere, frontala si principala, sunt perfecte pentru fotografii
• Echipata cu ecran multitouch in 10 puncte
• Baterie cu autonomie mare, pentru performanta intreaga zi Procesor Intel® Atom™
Navigarea rapida, imaginea de exceptie si viteza de reactie erau deja atribute recunoscute ale acestei serii de procesoare quad-core pentru tablete.

Laptopul beneficiază de o reducere de 30% și costă doar 89999 Lei. Produsul poate fi comandat de aici!

4. Cuptor cu microunde Daewoo

cuptor-cu-microunde

Cuptorul cu microunde Daewoo ofera o capacitate generoasa a cavitatii de 20L. Cu microundele de inalta frecventa, cuptoarele Daewoo, ofera o incalzire uniforma in intreaga cavitate a acestuia. Cuptorul beneficiază de o reducere de 40% și costă doar 18999 Lei. Cuptorul poate fi comandat de aici!

5. Placă de îndreptat părul Remington

placa-de-par

Cu setări variabile ale temperaturii, Remington îți oferă posibilitatea de a controla nivelul temperaturii pentru a găsi setarea de temperatură perfectă pentru tipul tău de păr. Produsul beneficiază de o reducere cu 40% și costă doar 8299 Lei. Placa de păr poate fi comandată de aici!

6. Telefon mobil Lenovo

telefon

Fie că este vorba de muzică, filme sau jocuri, modelul A6010 oferă o experiență audio excepțională, prin intermediul boxelor sale duale sau al căștilor. În plus, cu Dolby Digital Plus™ și nivelurile de volum îmbunătățite, totul sună mai complex, mai profund și mai realist, chiar și în medii zgomotoase și aglomerate. Perfect pentru dependenții de căști și iubitorii de muzică. Prețul telefonului este redus cu 45%. Produsul poate fi comandat de aici!

7. Espressor automat Bosch VeroCafe

esspresor

Cu ajutorul tehnologiilor inovatoare, Bosch a reusit sa doteze un automat de cafea espresso cu maiestria tehnica si profesionala a unui barista. Pentru a obtine temperatura perfecta de preparare, presiunea ideala pentru espresso si spuma cremoasa de lapte pentru cappucciuno, in loc de zeci de ani de experienta sunt necesare doar cateva manevre si o simpla apasare pe buton. Produsul beneficiază de o reducere de 38% și poate fi comandat de aici!

8. Mașină de spălat vase semi-incorporabila Whirlpool

masina-de-spalat-vase

Mașina de spălat vase beneficiază de o reducere de 35% și poate fi comandată de aici!

Nu sunt, însă, singurele produse care beneficiază de reduceri de până la 50%.Vezi toate produsele cu preț redus aici!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top