Connect with us

Știri

Reduceri eMAG de Halloween: -20% la telefoanele SAMSUNG!

Reduceri eMAG uriase. Magazinul online pare ca se pregateste pentru Black Friday si reduce preturile din ce in ce mai mult. Cu ocazia Halloween-ului, timp de 3 zile, telefoanele Samsung vor fi cu 20% mai ieftine!

Telefonul Samsung Galaxy S6, un smartphone extrem de apreciat la momentul actual este redus cu 20%.

Este important sa stii ca telefonul are un design elegant, un procesor de ultima generatie, o camera foto super-rapida de 16 megapixeli. Bucura-te de avantajele unei incarcari super-rapide. Dupa o incarcare de doar 10 minute, poti vedea confortabil un film.

, are aceleasi functii, doar ca are un ecran cu un design special! Are reducere eMAG de 22%, pentru doar 3 zile!

Daca vrei un telefon asemanator, dar mai ieftin, alege Samsung Galaxy A3, care costa doar 999 lei, timp de 3 zile la eMAG. Primul telefon Samsung cu corp construit integral din metal, Samsung GALAXY A3 prezinta un design inovator si luxos si un ecran sAMOLED qHD de 4,5 inchi. Samsung GALAXY A3 iti permite sa faci fotografii selfie fara sa atingi butonul. Capturezi propria imagine declansand camera cu ajutorul vocii sau palmei, iar prietenii vor crede ca ai propriul fotograf profesionist.

Reduceri eMAG Halloween

Reduceri eMAG Halloween

Reduceri eMAG Halloween

Reduceri eMAG Halloween

Cu doar 299 de lei, iti poti cumpara un telefon mobil sau un

Daca iti doresti un telefon de 16 GB memorie, il poti achizitiona la pretul de doar 2.399 de lei. iPhone 5S creeaza un precedent, cu un grad ridicat de tehnologie integrat intr-o carcasa subtire si usoara. iPhone 5S creeaza un nou nivel tehnologic prin implementarea TouchID – un senzor de amprenta ce ofera un grad ridicat de personalizare. Cipul A7 cu arhitectura pe 64 de biti. O camera impresionanta iSight. Conexiune wireless LTE ultra-rapida. Vezi toate detaliile.

Telefonul mobil , 16GB are, de asemenea, reducere de 12%!

Reduceri eMAG Halloween

Reduceri eMAG Halloween

Poti sa iti cumperi o tableta cu 16% reducere, la pretul de 349 de lei! Vezi toate detaliile tehnice!

Reduceri eMAG Halloween

Reduceri eMAG Halloween

Nu doar telefoanele si tabletele au reduceri, ci toata gama de produse eMAG.ro are preturi mai mici, timp de 3 zile! Vezi aici oferta completa e.MAG!

Asa ca, pe 29, 30 si 31 noiembrie, profita de reduceri eMAG speciale de Halloween!

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top