Regina Elizabeth, fotografiată cu o mână învinețită. Ce a pățit Maiestatea Sa

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a fost fotografiată cu o mână învinețită la un eveniment privat, fapt care a stârnit îngrijorare în rândul admiratorilor, potrivit The Mirror.

În fotografiile făcute publice din timpul unei audiențe private care a avut loc pe 28 februarie, la palatul Buckingham din Londra și la care au participat regina Rania și regele Abdulah al II-lea ai Iordaniei, Elizabeth a II-a apare având o mare pată vânătă pe dosul mâinii drepte.

Imaginea a stârnit îngrijorare, potrivit numeroaselor mesaje publicate pe rețelele de socializare online.

Regina Elizabeth, fotografiată cu o mână învinețită. Ce a pățit Maiestatea Sa

Medici au explicat pentru publicația britanică The Mirror că vânătaia ar fi putut fi produsă de o lovitură minoră.

Jurnaliștii britanici susțin că regina, în vârstă de 92 de ani, ar putea fi mai predispusă la vânătăi mai ales după o operație de cataractă pe care a suferit-o anul trecut.

De asemenea, medicii au explicat pentru The Mirror că, odată cu înaintarea în vârstă, o parte din țesutul adipos de sub piele, care protejează de lovituri, dispare.

Alte motive ar fi un efect secundar al unei injecții sau medicamentele pentru subțierea sângelui.

Reprezentanții palatul Buckingham, reședința oficială a reginei, nu au dorit să comenteze asupra acestui subiect.

Vezi comentarii

  • Da cu siguranță în mintea unor persoane fără prea mult creier(tip paparazzi ,cine stie poate o clasă de adunați vor credere cea ce iei vor sa duca in eroare! Lucruri idioate
    Practic acea vanataie se formeaza sub piele predispusă în special pe dosul mâinilor dar si pe brațe sau picoare ,in general la persoane după o anumită vârstă,mai mult de cat atât este cauzată de cardioaspirina( un anticaugulant)

Share
Scris de
Laurențiu Emanuel

Acest site foloseste cookies.

Read More