Connect with us
Regulament Concurs Netflix pagina Facebook Adrian Vrauko „Câștigă tu și prietenul tău cel mai bun 1 abonament”

Știri

Regulament Concurs Netflix pagina Facebook Adrian Vrauko „Câștigă tu și prietenul tău cel mai bun 1 abonament”

REGULAMENT CONCURS: Câștiga unul din cele 10 abonamente Netflix, valabile 1 an pentru tine și prietenul pe care-l tăguiești în comentariul postării de pe Facebook.

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului interactiv cu premii „ 3Lucifer Sezonul 4” este AIR24 GATE SRL, DENUMITA IN CONTINUARE Huff.ro, cu sediul în Liviu Rebreanu 46-58, SECTOR 3, Bucureşti, România, CUI RO38632845. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.huff.ro. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii, prin update la aceasta postare.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu Netflix. Concursul este susținut din fondurile proprii AIR24 Gate SRL.

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul „Câștigă tu și prietenul tău cel mai bun 1 abonament” se desfăşoară în perioada 28 ianuarie –  7  februarie 2021, pana la ora 23:59 pagina de Facebook Adrian Vrauko.

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

Participanții trebuie să răspundă în comentarii la postarea de pe pagina de Facebook Adrian Vrauko, unde este anunțat concursul și să dea tag în comentarii unui prieten de pe Facebook căruia ai vrea să-i facă cadou. Cele 5 comentarii selectate vor însemna 10 abonamente de Netflix, unul pentru câștigător și altul pentru prietenul tăguit.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, folosind site-ul https://random.org.

Premiile se vor acorda in ordinea tragerii la sorti.

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE

Premiile constau în:

  • 10 conturi de Netflix valabile 1 an

Pentru a intra în posesia premiilor, câştigătorii trebuie să trimită datele de contact (nume complet, adresă, număr de telefon) la adresa de email gate@air24.ro. Premiile nu pot fi convertite în bani. Mail-ul se trimite după afișarea câștigătorilor.

În cazul în care unul sau mai mulţi câştigători nu confirmă datele de contact sau renunţă la premiu, HUFF.ro îşi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs.

Numele câştigătorilor concursului vor fi anunţate pe pagina de concurs.

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România, cu excepţia angajaţilor HUFF.ro precum şi a membrilor familiilor acestora până la gradul IV inclusiv.

În cazul constatării folosirii unor conturi special create pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.

SECŢIUNEA 6. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

HUFF.ro va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs. După încheierea concursului, toate datele concurenţilor din prezentul concurs nu vor fi păstrate.

SECŢIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul www.huff.ro.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top