Connect with us

Știri

Restricții de circulație din cauza meciului dintre România și Polonia

Brigada Rutieră a Capitalei a dispus restricţionarea traficului rutier, vineri, pe străzile din jurul Arenei Naţionale cu ocazia disputării partidei România – Polonia.

Meciul face parte din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie, din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, traficul rutier va fi restricţionat, gradual, de la ora 17.00, până la răspândirea totală a spectatorilor, după cum urmează: Str. Sergent Vasile Şerbănică, între Bd. Basarabia şi zona de acces Arena Naţională, pe strada Maior Coravu, pe str. Tony Bulandra, pe străzile care acced spre strada Maior Coravu dinspre strada Vatra Luminoasă şi invers, precum şi pe străzile care acced spre strada Maior Coravu dinspre strada Arhitect Hârjeu (str. Arhitect Gheorghe Sterian, pe cele două bretele care acced spre strada Maior Coravu).

Restricții de circulație din cauza meciului dintre România și Polonia

Începând de joi, orele 16.00, se va restricţiona parcarea autovehiculelor pe strada Vatra Luminoasă, pe Bd. Pierre de Coubertin, pe str. Tony Bulandra precum şi pe Bd. Basarabia, stânga / dreapta faţă de accesul în Complexul Arena Naţională.

Mijloacele R.A.T.B. care circulă pe Str. Vatra Luminoasă şi au capăt de linie în rondul de pe Bd. Pierre de Coubertin, vor fi deviate pe Str. Tony Bulandra, având capăt de linie la Depoul Vatra Luminoasă.

Citește și:Defecțiune la Unitatea 1 a centralei nucleare de la Cernavodă

România va întâlni, vineri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, reprezentativa Poloniei, în preliminariile CM-2018.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top