Știri

Restricţii RUTIERE în noaptea de Revelion. Anunţ de ultimă oră de la Poliţie

Au venit sărbătorile și ne despart doar câteva zile de trecerea în 2018! Însă, așa cum se întâmplă an de an, toate vin la pachet și cu ceva restricții în trafic.

Așadar, circulaţia rutieră va fi restricţionată în ziua de 31 decembrie 2017, începând cu orele 19.00, în Piaţa George Enescu, unde va avea loc Revelionul 2017-2018, informează Brigada rutieră a Capitalei.

Restricţiile vor fi impuse pe str. Benjamin Franklin, între Calea Victoriei şi str. Nicolae Golescu, în perioada 27.12.2017, orele 09.00 – 02.01.2018, orele 09.00; pe Calea Victoriei, între Piaţa Victoriei şi str. Ion Câmpineanu; pe str. Ştirbei Vodă, între str. Luterană şi Calea Victoriei, str. George Enescu, str. Episcopiei, str. C-tin Esarcu, str. Dem I. Dobrescu, str. C. A. Rosetti în perioada 31.12.2017, orele 17.00 şi 01.01.2018, orele 05.00.

În data de 31.12.2017, restricţiile se vor face gradual, în funcţie de afluenţa publicului spectator

Rutele ocolitoare sunt: Piaţa Victoriei – Bd. Lascăr Catargiu – Piaţa Romană – Piaţa Universităţii – Piaţa Unirii;

Piaţa Victoriei – Str. Buzeşti – Str. Berzei – Str. Vasile Pârvan – Splaiul Independenţei.

Organizatorul estimează că la acest eveniment vor participa aproximativ 30.000 de persoane.

Citeşte şi Schimbări fiscale MAJORE de la 1 ianuarie 2018. Ce-i aşteaptă pe români în privinţa salarizării

Schimbări fiscale majore de la 1 ianuarie 2018. Ce-i aşteaptă pe români în privinţa salarizării, impozitelor şi contibuţiilor.

2018 vine cu numerose schimbări fiscale. Creşterea salariului minim brut de la 1.450 de lei la 1.900 de lei este una dintre măsuri.

Tot de la începutul anului, contribuţiile sociale trec din sarcina angajatorului în cea a salariatului. Numărul contribuţiilor sociale se reduce de la nouă la trei, se schimbă modul de impozitare a companiilor, iar impozitul pe venit se reduce de la 16 la 10 procente.

Schimbările legislative în materie de salarizare, impozitare şi contribuţii anunţate pentru începutul anului viitor îi fac pe angajaţii români să nu mai fie la fel de optimişti în privinţa viitorului lor pe piaţa muncii.

“Impreuna cu elemente percepute a fi negative, specifice companiilor pentru care lucreaza, aceste schimbari ii determina pe angajati sa se astepte la un an cu mai multa munca depusa, mai mult stres si mai putini bani”, se arata intr-un comunicat UNDELUCRAM, potrivit observator.tv.

2018 vine cu numerose schimbări fiscale

Anul 2018 va aduce o migrare masivă a forţei de muncă între companiile care îşi desfăşoara activitatea în România.

Nu mai puţin de 60% dintre repondenţi au spus că îşi doresc să îşi schimbe locul de muncă în anul care urmează.

Deciziile de a părăsi actualul loc de muncă par a fi voluntare, având în vedere că 48.3% dintre angajaţi nu se tem că vor fi concediaţi în următoarele şase luni.

61.86% dintre participanţii la sondaj au spus că sunt dispuşi să urmeze cursuri de specializare, iar 40.9% dintre repondenţi şi-au declarat disponibilitatea de a fi relocaţi în alt oraş decât cel în care se află acum pentru a începe o nouă carieră.

Chiar şi aşa, cei mai mulţi participanţi la sondaj recunosc faptul că le va fi greu să găsească un loc de muncă potrivit pregătirii şi aşteptărilor lor. 44.8% consideră că în prezent sunt mult mai puţine oportunităţi de angajare decât erau în urmă cu şase luni.

Citeşte şi ADIO, Whatsapp! Aplicaţia nu va mai funcţiona pe orice telefon mobil

Acest articol a fost actualizat la: 30 decembrie 2017 13:22

Share
Scris de
Ais Cristian