Connect with us
Telekom modifică tarifele pentru apeluri începând cu data de 15 mai

Știri

UPDATE: Operatorul Telekom a rezolvat problemele cu rețeaua. Mesajul companiei

Rețeaua Telekom România a căzut luni, la orele amiezii, iar mulți clienți se plâng că nu pot apela și nu pot fi nici apelați.

UPDATE: Problema s-a remediat spre seară, iar compania a revenit cu următoarele mesaje:

Vă informăm că serviciile de voce au fost complet restabilite, iar cele de date sunt în mare parte restabilite. La această oră, toți clienții Telekom au acces la serviciile noastre. Vă mulțumim pentru înțelegere!

În ceea ce privește problemele apărute astăzi în rețeaua mobilă, vă informăm că până la acest moment, situația a fost remediată în mare parte. Estimăm că problemele rămase vor fi rezolvate în această seară. Mulțumim pentru înțelegere!

Stire initiala

Reprezentanții Telekom au confirmat problemele și au transmis un mesaj pe pagina de Facebook a companiei, anunțând că se lucrează la remedierea problemelor.

„Pe fondul unor disfuncționalități de natură tehnică, o parte dintre clienții Telekom pot întâmpina dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date mobile.

Echipele noastre tehnice lucrează în acest moment pentru remedierea acestor disfuncționalități în cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că specialiștii noștri depun toate eforturile pentru restabilirea serviciilor la parametrii normali”, se arată în postarea celor de la Telekom.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top