Connect with us
Reteta de Paste: Ciorba de miel

Știri

Reteta de Paste: Ciorba de miel

Te intrebi ce ai putea gati de Paste? Ai putea incerca sa prepari ciorba de miel. Astfel, ii vei surprinde pe cei dragi cu o ciorba delicioasa. Mai jos vei gasi retata.

Reteta de Paste – Ciorba de miel

Ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

– 800 de grame de carne de miel
– 100 de grame de orez
– 4-5 morcovi
– 1 lamaie
– 2 radacini medii de patrujnel
– 1 telina medie
– 1 legatura de ceapa verde
– 3-4 galbenusuri
– 500 de grame de smantana
– 2 linguri de unt
– 2 pumni de macris
– sare (dupa preferinte)
– cateva frunze tarhon proaspat (daca va fi uscat, se vor lasa 3 lingurite de tarhon in 2 linguri de otet, timp de o ora)

Ciorba de miel se prepara astfel: Inainte de toate, carnea de miel se pune la fiert in 6 litri de apa, cu o lingura de sare. Spala si curata morcovul, telina si patrunjelul. Apoi taie-le felii in cele doua linguri de unt, peste care poti pune si o lingura de ulei incins. Se taie ceapa verde si, dupa ce se calesc legumele, o poti adauga timp de 2-3 minute, pentru a se inmuia.

Asteapta pana cand carnea de miel este fiarta cel putin pe jumatate. Atunci poti adauga orezul si legumele care s-au calit. Se lasa totul la fiert, la foc mic.

In timp ce carnea si restul ingredientelor sunt pe foc, se amesteca smantana cu galbenusurile si cu tarhonul pe care trebuie sa il maruntesti. Frunzele de macris se taie in fasii subtiri.

Cand observi ca toate ingredientele sunt fierte, se adauga frunzele de macris, zeama unei lamai si se lasa la fiert pentru inca 2-3 minute.

Peste galbenusurile amestecate cu smantana se adauga treptat o cantitate mica din ciorba, astfel incat sa ajunga la aceeasi temperatura. Dupa care, amestecul poate fi pus in ciorba. Se adauga tarhonul si se lasa la foc pana da in coloct. Se adauga sare dupa gust.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top