Reteta de post – Rulada de biscuiti

Reteta de post – Rulada de biscuiti cu cocos

Timp preparare: 20 minute

Timp de gatit: 2 ore

Durata totala: 2 ore 20 minute

Portii: 6

Rulada de biscuiti cu nuca de cocos poate fi o alegere ideala pentru un desert in vremea postului.

Reteta de post – Rulada de biscuiti cu cocos

Ingrediente:

  • 1/2 kg biscuiti
  • 3 linguri de gem
  • 200 g margarina
  • 3 linguri cacao
  • 1 lingurita cafea
  • 200 g nuca de cocos
  • 400 g zahar
  • esenta de rom
  • 200 g zahar pudra

Instructiuni Rulada de biscuiti:

Se prepara un sirop din zahar, cafea si un pahar cu apa. Dupa aceea se adauga cacao, gem si se amesteca bine. Biscuitii se dau prin masina de tocat si se amesteca cu 2 linguri de nuca de cocos si cu siropul pana se obtine o pasta omogena. (Daca mai este nevoie se adauga apa) Se imparte compozitia in doua, fiecare parte se intinde pe o folie de plastic si se fac doua foi. Se prepara o crema din margarina amestecata ciu zaharul pudra si cu 100 g nuca de cocos. Aceasta crema se intinde peste foi, se ruleaza foile si se lasa la frigider 2 ore. Pofta buna! Reteta preluata din volumul Mancaruri de post, Editura Sophia

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More