Iata ce spune celebrul bucatar despre aceasta reteta: „Pentru mine, clipele in care prajesc o pulpa de miel sunt pline de nostalgie. Imi trec prin minte o mie de imagini cand ma gandesc cum taia batranul meu mielul intr-o duminica. In aceasta reteta stralucita de miel se folosesc ingredinete italiene pentru a prepara o umplutura delicioasa.”
Ingrediente Reteta de Paste: Pulpa de miel umpluta cu masline, paine, seminte de pin si ierburi aromate
CITESTE SI: COZONAC DE PASTE – RETETE
Mod de preparare Reteta de Paste: Pulpa de miel umpluta Jamie Oliver
Curatati cativa catei de usturoi si puneti-i in robotul de bucatarie, adaugati ierburile aromate, pancetta si fileurile de ansoa si amestecati. Lasati amestecul intr-un castron si puneti painea in robot, cand s-a transformat in pesmet zgrunturos, adaugati-o in castron impreuna cu semintele de pin si maslinele. Adaugati sare si piper si amestecati totul cu mainile.
Daca pare prea uscat, adaugati un strop de apa clocotita. Introduceti umplutura in pulpa de miel. Puteti s-o prajiti asa sau s-o legati cu sfoara, punand dedesupt niste rozmarin. Ungeti-o cu ulei de masline pe dinafara si condimentati-o cu sare si piper.
Amestecati cartofii cu restul de usturoi si foile de dafin, restul de rozmarin si niste ulei de masline, sare si piper, apoi puneti-i intr-o tava pentru cuptor, cu mielul la mijloc.Incingeti cuptorul la 200 de grade si coaceti carnea pentru o ora si jumatate. Este recomandat sa stropiti mielul si legumele la fiecare 15 minute cu vin.
Iata rezultatul:
Pofta buna!
Acest site foloseste cookies.
Read More