– fulgi de nuca de cocos, 200 grame;
– lapte condensat, 300 grame (nu dintr-acela pentru cafea, ci unul ceva mai gros… se gaseste in magazinele cu produse arabesti);
– migdale
1). Toarna laptele condensat deasupra fungilor de nuca de cocos.
2). Omogenizeaza bine amestecul si apoi lasa-l sa se odihneasca vreme de 15 – 20 minute (suficient cat nuca de cocos sa absoarba bine tot laptele).
3). Modeleaza amestecul in palme sub forma de mingiute.
4). Adauga o migdala in interiorul fiecarei mingiute de cocos si remodeleaza bomboana pana cand acoperi migdala in intregime.
5). Rostogoleste bomboanele prin fulgi uscati de cocos… pentru impresia artistica.
6). Ai si terminat, tot ce ti-a ramas este sa asezi bomboanele pe un platou, sa le lasi putin la frigider si sa-ti chemi in vizita toti prietenii.
Pentru a afla si alte retete interesante, vizitati blogul Andreei Ibacka
Acest articol a fost actualizat la: 2016-02-09T18:41:56+02:00 18:41
Acest site foloseste cookies.
Read More