Rezultate alegeri locale 2016. Catalin Chereches a castigat Primaria Baia Mare din inchisoare

06.06.2016
Rezultate alegeri locale 2016. Catalin Chereches a castigat Primaria Baia Mare din inchisoare

Catalin Chereches, candidatul Coalitiei pentru Baia Mare, a castigat din puscarie Primaria Baia Mare cu un procent estimat de aproximativ 70%. Bucuros pentru victoria coplesitoare, acesta a transmis un mesaj chiar din inchisoare.

”Va multumesc din suflet pentru incredere! impreuna am obtinut victoria, impreuna suntem Baia Mare si dezvoltam mai departe orasul si judetul nostru! Asteptam rezultatele oficiale, pana atunci iata cateva dintre rezultatele paralele:

Primarul Municipiului Baia Mare:

Catalin Chereches/Coalitia pentru Baia Mare, 71%

Cristian Niculescu Tagarlas/PNL, 9,5%

Florin Tataru/PSD, 7,2%

Iustin Talpos/PMP, 5%

Consiliul Local Baia Mare:

Alianta Electorala Coalitia pentru Baia Mare 45,1%

PSD 13,5%

PNL 11,1%

UDMR 9,13

Citeste si: Rezultate alegeri locale 2016. Catalin Predoiu a demisionat de la conducerea PNL Bucuresti

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 – Se organizeaza TURUL II in SAG judetul Timis

Consiliul Judetean Maramures (sectii de votare din Baia Mare)
Alianta Electorala Coalitia pentru Baia Mare 42,8%”, a postat recent Catalin Chereches pe Facebook.

Inaintea acestui mesaj, acesta a mai transmis inca unul, in care a explicat, printre altele, ca nu merita sa fie in spatele gratiilor: ”Dragii mei, cu demnitate si curaj ati aparat orasul. Ati aratat ce inseamna sa fii baimarean adevarat, ati demonstrat ca Baia Mare e o adevarata capitala a Ardealului de nord si impune respect.
Va marturisesc ca sufletul meu a fost de nenumarate ori pus la incercare, dar de prea putine ori am lasat sa se vada emotia ce ma cuprindea. Ma deschid astazi in fata voastra si va spun ca in ultimii 15 ani am lacrimat cand tatal meu a plecat sa ma vehgeze din stele, murind in bratele mele.

M-au cuprins lacrimile cand din arestul nedrept am auzit-o prima oara pe mama. Acum voi mi-ati asezat lacrimi in ochi, lacrimi pline de speranta si recunostinta, lacrimi care se astern si mangaie. Va multumesc si va iubesc! Voi sunteti marea mea familie. Voi sunteti energia care imi da puterea sa fac totul pentru Baia Mare!
Ii invit de astazi pe toti cei care au ratacit, pe toti cei care au avut mintea sau sufletul umbrite de rautate izvorata din patima politicianista, intai la dialog si apoi la munca. Din lupta, ura si dezbinare nu se poate construi nimic durabil si serios.

Sunt omul binelui, sunt omul tolerantei, sunt omul prieteniei, sunt alaturi de voi toti, un om care iubeste Baia Mare si care isi dedica viata pentru acest crez.
Acum, prin votul vostru, prin increderea care ma onoreaza, impreuna cu voi, ma intorc mult mai puternic si mai hotarat sa muncesc pentru Baia Mare si pentru Maramures. ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a binecuvantat cu o familie mare si numeroasa, familia baimarenilor adevarati.

Va multumesc din toata fiinta mea. si va spun cu mana pe inima mea ca voi fi, cu voia voastra, mai mult decat un primar. Voi fi fratele vostru, copilul vostru, nepotul vostru, iar fiecare dintre voi se va simti putin primar. Renastem, reconstruim doar impreuna Baia Mare. Va iubesc!
Catalin,
prin dragostea voastra si dragostea mea pentru voi, Primarul Municipiului Baia Mare
PS: Multumesc enorm echipei mele, oameni dragi, oameni cu suflet, oameni priceputi, oameni credinciosi, oameni loiali, oameni demni. Coalitia pentru Baia Mare merge mai departe!”