Connect with us
Rezultate BAC 2019 toamnă. Când se afișează notele

Știri

Rezultate BAC 2019 toamnă. Când se afișează notele

Rezultate BAC 2019 toamnă. Aproape 50 de mii de elevi așteaptă cu nerăbdare rezultatele la sesiunea de toamnă a bacalaureatului, care se afișează astăzi. Conform datelor furnizate de inspectoratele școlare județene, din totalul de 43.500 înscrişi, peste 28.700 de candidaţi provin din promoţia 2018-2019, iar peste 14.800 de candidaţi sunt din promoţiile anterioare.

Rezultate BAC 2019 toamnă. Când se afișează notele

Rezultatele de la BAC 2019 toamnă vor fi afișate astăzi pe siteul Ministerului Educației, cel mai probabil până în ora 12:00. Aveți apoi la dispoziție nici mai mult nici mai puțin de 4 ore pentru a contesta rezultatele obținute. Depunerea cererilor de reevaluare a lucrărilor se va efectua în intervalul 12:00-16:00. Atenție! Nota finală va fi cea stabilită în urma contestației, așa că va trebui să vă gândiți bine înainte de a solicita reevaluarea lucrării. Vă recomandăm să nu faceți acest lucru doar pentru a vă încerca norocul, fără a fi siguri pe ceea ce ați scris pe foaia de examen, pentru că nota ar putea scădea.

Rezultate BAC 2019 toamna. Cand se afiseaza notele

Rezultate BAC 2019 toamna. Cand se afiseaza notele

Citește și: Contestații BAC 2019 toamnă. Cum contești nota obținută dacă ești nemulțumit

Rezultatele obținute la BAC 2019 sesiunea de toamnă pot fi văzute AICI.

De asemenea, vă puteți deplasa și la avizierul unității de învătământ pentru a putea vedea rezultatele obținute. Cea mai rapidă metodă rămâne însă site-ul oficial al Ministerului Educației, edu.ro. Pe site-ul oficial puteți vedea notele obținute de fiecare candidat, în funcție de județ, în ordine alfabetică. Dacă sunteți interesați de întreaga situația pe țară, puteți consulta harta interactivă, unde există opțiunea „vizualizare rapoarte pe țară”.

Citește și: Modificări MAJORE la BAC și Examene Naționale din 2020. Părinții sunt nemulțumiți

Sesiunea de toamnă a bacalaureatului a început miercuri, 21 august, cu proba scrisă la limba română și s-a încheiat pe data de 2 septembrie, cu proba orală la limba străină.

Citește și: Anul școlar 2019-2020: Structură și modificări. Totul despre Bac și Evaluarea Națională

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top