Connect with us
Rezultate Evaluarea Națională 2020 Brașov Notele afișate pe Edu.ro

Educatie

Rezultate Evaluarea Națională 2020 Vâlcea Notele afișate pe Edu.ro

Rezultate Evaluarea Națională 2020 Vâlcea afișate pe edu.ro și HUFF.ro. La ora 12:00 poți vedea aici ce note s-au luat la examenul de capacitate 2020 în județul Vâlcea . Notele de la Limba Română,  Matematică și Limba maternă din Vâlcea , pot fi contestate. Vezi ce notă ai luat mai jos.

Rezultate Evaluarea Națională 2020 Vâlcea – Edu.ro

Notele și rezultatele luate în Vâlcea și localitățile din acest județ la Evaluarea Națională 2020 , sunt afișate în acest articol mai jos, dar și pe site-ul edu.ro. Cel târziu la ora 12:00 rezultatele vor apărea. În cazul în care nu vezi notele luate te rugăm APASĂ AICI.

Elevii care sunt nemulțumiti de notele obținute, pot depunde contestații la centrul de examen în care au dat Examenul de Evaluare Națională, respectiv scoala din județul Vâlcea unde au fost repartizați.

Rezultate Evaluarea Națională Vâlcea – pe edu ro. – Vezi aici ce notă ai luat la examenul de capacitate.

Note Evaluarea Națională 2020 în toate județele

În acest context, precizăm că rezultatele elevilor se publică prin anonimizarea numelui și a prenumelui, pe baza unui cod unic comunicat fiecărui candidat. Măsura este în acord cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD), precum și cu solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Practic, este prima dată de la intrarea în vigoare a RGPD, când notele/rezultatele candidaților sunt afișate în acest format.

Media generală de admitere, care se calculează considerând 80% media de la evaluarea națională și respectiv 20% media anilor de gimnaziu, urmează să fie afișată după finalizarea contestațiilor.

Vă prezentăm, atașat,

UPDATE Rezultate Evaluare Națională 2020 edu.ro a afișat notele. Cod de acces

Procedura de contestație Rezultate Evaluarea Națională 2020 Vâlcea

Contestațiile pot fi depuse astăzi în scolile din județul Vâlcea ,care au fost centru de examen. Intervalul orar în care se fac acestea este 14:00 – 20:00. Rezultatul final al notelor contestate vor fi afișate pe edu.ro pe 29 iunie.

În funcție de notele obținute la cele 2 probe sau 3  dacă ai dat examen și la limba Maternă, se calculează o medie pe baza carăia se obține media de admitere. Iată metoa de calcul mai jos.

Cum se calculează media de admitere la liceu

Imediat după afișarea Rezultate Evaluarea Națională 2020 Vâlcea se poate calcula media. Media generală obţinută în cadrul EN (Examen Național) VIII are o pondere de 80% în calculul mediei pe baza căreia se realizează admiterea în clasa a IX-a.

Astfel, formula de calcul este următoarea: MA= 0,2 × ABS + 0,8 × EN . MA reprezintă media de admitere la liceu, ABS media generală a claselor V – VIII, iar EN este media generală obținută la examenul de capacitate.

Top licee în județul Vâlcea

  • Colegiul Naţional Alexandru Lahovari Râmnicu Vâlcea
  •  Colegiul Naţional de Informatică Matei Basarab Râmnicu Vâlcea
  •  Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân Râmnicu Vâlcea
  •  Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea
  •  Colegiul Naţional Gib Mihăescu Drăgăşani
  • Liceul Sanitar Râmnicu Vâlcea
  •  Seminarul Teologic Ortodox Sf Nicolae Râmnicu Vâlcea
  •  Liceul Teoretic Brezoi
  • Liceul de Artă Victor Giuleană Râmnicu Vâlcea
  • Colegiul Economic Râmnicu Vâlcea
  • Liceul Constantin Brâncoveanul Horezu
  • Liceul Berbeşti – 56,62% 13. Liceul de Turism Călimăneşti
  • Liceul Petrache Poenaru Bălceşti
  • Colegiul de Silvicultură Râmnicu Vâlcea

VÂLCEA

LICEUL TEORETIC, COM. GRADISTEA GRĂDIŞTEA     0250867061 0250867061 liceul_teoretic_gradistea@yahoo.com
LICEUL TEORETIC, COM. MACIUCA OVESELU     0250769709 0250769709 vintilaoprea@yahoo.com
LICEUL TEORETIC VIRGIL IERUNCA, COM. LADESTI LĂDEŞTI     0250764597 0250764597 elenadanielabalan@yahoo.com

Topul a fost realizat, în funcție de rata de promovabilitatea la examenul de Bacalaureat din ultimii ani și performanţele elevilor la olimpiade.

Rezultate Evaluare Națională 2020 Edu.ro Vâlcea- Notele finale, după contestații, vor fi afișate, sâmbătă, 29 iunie 2020. 

Rezultate Evaluare Națională 2020 Vâlcea . Calendar admitere liceu 2020

Imediat după ce ai aflat media obținută dupa cei 4 ani de gimnaziu și media obținută dupa media de la Examenul de Evaluare Națională, poți vedea ultima notă de Admitere la liceul din județul Vâlcea

Formularul de contestații Rezultate Evaluarea Națională 2020

Dacă nu ești mulțumit de notele obținute la Evaluarea Națională, trebuie să depui cererea de mai jos la centrul de examen din județul Vâlcea , unde ai dat Capacitatea.

Formular contestații Rezultate Evaluarea națională 2019 Vâlcea

Formular contestații Rezultate Evaluarea națională 2020

Regulament contestații Evaluarea Națională

Anteție în cazul depunerii unei cotestații nota de la Rezultate Evaluarea Națională 2020 Vâlcea pot crește sau scădea.

Pentru a depune contestaţie pentru nota la Evaluarea Naţională, elevii trebuie să completeze o cerere adresată preşedintelui comisiei de contestaţii în care vor cere reexaminarea lucrării.

Candidatul major şi părinţii/reprezentanţii legali ai candidatului minor pot solicita comisiei judeţene/a municipiului Bucureşti de organizare a evaluării naţionale să vadă lucrarea/lucrările proprie/proprii a/ale propriului copil numai după afişarea rezultatelor finale după contestaţii. La vizualizarea lucrării/lucrărilor, candidatul minor trebuie să fie însoţit obligatoriu de un părinte/reprezentant legal.

Reevaluarea se va face după o nouă secretizare a lucrărilor, respectând cu stricteţe baremul de evaluare şi toate procedurile de evaluare. Nota acordată de a treia comisie este nota finală a comisiei de contestaţii. Această notă nu mai poate fi modificată, aceasta reprezentând nota obţinută de candidat la proba respectivă.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Educatie

To Top