Connect with us
Rezultate simulare Bac 2017. Elevii află astăzi rezultatele la simulările de Bacalaureat și Evaluare Națională 2017.

Știri

Rezultate simulare Bac 2017. Notele la simulare Bac și Evaluare Națională 2017

Rezultate simulare Bac 2017, Elevii află astăzi rezultatele la simulările pentru Bac și Evaluare Națională 2017. Elevii claselor a VIII-a, a XI-a și a XII-a au susținut în perioada 13-17 martie simulare pentru examenele de Bacalaureat și Evaluare Națională 2017.

Rezultate simulare Bac 2017 și Evaluare Națională

Rezultate la simulare BAC 2017 şi Evaluare Naţională 2017 vor fi anunţate în cadrul fiecărei şcoală în care s-a susţinut aceste examene.

Notele primite de elevi la aceste simulări nu vor fi trecute în catalog. Însă, la cererea exclusivă a elevilor, ele pot fi trecute în catalog de profesori.

Aceste simulări au scopul de a pregăti elevii pentru examenul final de Bacalaureat și Evaluare Națională. În urma rezultatelor, inspectoratele școlare vor lua măsuri de remediere a problemelor acolo unde este cazul.

Materiile la care elevii de clasa a XI-a au susținut simulările în perioada 13-17 martie 2017 sunt: limba română, matematică și istorie.

Materiile la care s-au organizat simularea probelor scrise ale examenului de Bacalaureat pentru elevii clasei a XII-a în anul şcolar 2016-2017 sunt: limba şi literatura română, matematică, istorie, fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, argumentare şi comunicare, psihologie, economie, sociologie, filosofie.

De asemenea, materiile la care se organizează simularea probelor scrise ale Evaluării Naţionale pentru elevii de clasa a VIII-a în anul şcolar 2016-2017 sunt: limba şi literatura română şi matematică.

Subiectele sunt elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, în mod similar cu modelele publicate pe http://subiecte.edu.ro. Corectarea lucrărilor va fi făcută, în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional. Corectarea va fi făcută de doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea, anunță Ministerul Educației.

Articole pe aceeași temă:

Subiecte Simulare Bac 2017 clasa a XII a UMAN Geografie Psihologie Filosofie
Subiecte Simulare Bac 2017 Biologie Chimie Fizică, clasa a XII a REAL
Subiecte și Barem Corectare Simulare Bac 2017 Matematică și Istorie, clasa a XII a Uman și Real
Subiecte și Barem corectare Simulare Bac 2017 Matematică și Istorie, clasa a XI a Uman și Real
Subiecte și Barem de Corectare Simulare Bac 2017 Română clasa a XII a Uman și Real
Subiecte și Barem Corectare Simulare Română Evaluare Națională 2017, clasa a VIII a

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top