Risc de atentate teroriste pe perioada alegerilor din America. Trump, scos de pe scenă de Secret Service

Alegerile prezidenţiale din Statele Unite sunt pândite de atentate teroriste. Donald Trump a fost scos de pe scenă, în timpul unui discurs electoral, pentru a doua oară de când a început campania electorală, iar serviciile secrete americane au devenit extrem de preocupate în ultimele ore.

Donald Trump a fost scos de pe scenă de echipele Secret Service în timp ce vorbea cu electoratul său din Nevada, în oraşul Reno. Unul dintre participanţii la mitingul electoral purta o armă albă asupra sa, anunţă Fox News.

Două gărzi de corp l-au luat pe sus pe Donald Trump şi l-au protejat în tot acest timp. ALţi agenţi au sărit pe un bărbat din primul rând, iar acesta a fost scos din sală sub escorta poliţiei.

Secrete Service scrie într-un comunicat că un bărbat din public a atras atenţia asupra incidentului. Acesta a strigat „Armă”!, după care a fost imobilizat de trupele speciale de protecţie. Secret Service investighează incidentul, deşi nu a fost găsită nicio armă asupra suspectului, informează CNN.

După câteva minute bune, Trump a revenit pe scenă şi a declarat că nimeni nu a spus că va fi uşor în campanie: „Vreau să mulţumesc Secret Service”. „Nu vom fi opriţi niciodată”, a mai declarat candidatul republican la Casa Albă.

CITEŞTE ŞI: Cine este Donald Trump- povestea candidatului la alegerile SUA

O Americă tot mai nesigură

În ultimul an, tot mai multe atacuri şi atentate teroriste au fost comise în America, iar cei mai mulţi dintre atacatori s-au dovedit a fi cetăţeni americani care nu aveau nicio legătură cu Statul Islamic sau alte grupări jihadiste.

Anul acesta a avut loc cel mai sângeros atentat din istoria SUA. 53 de persoane au fost ucise într-un club de noapte gay din Orlando, pe 12 iunie.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-11-06T13:35:09+02:00 13:35

Share
Scris de
Daniel Șuta

Acest site foloseste cookies.

Read More