Categorii Știri

RO-ALERT 31 mai 2020: Ocoliți zona, incendiu major pe Metalurgiei, București

RO-Alert 31 mai 2020, autoritățile au emis o avertizare de extremă urgență prin sistemul RO-ALERT, la ora 19:22. Mesajul se adresează locuitorilor din București, care sunt atenționați că în zona bulevardului Metarulgiei se produce un incendiu major. Dacă aveți imagini de la fața locului, vă rugăm să le trimiteți pe gate@air24.ro sau WhatsApp 0720000015.

UPDATE 20:10 – Raed Arafat despre incendiu
UPDATE ORA 19:35 Bogdan Toma, reprezentant ISU-B-IF, a precizat pentru Libertatea că incendiul a fost localizat şi că fumul s-a redus în intensitate. „Incendiul a fost localizat. Până în acest moment, nu avem victime, nici persoane care sa aibă nevoie de îngrijiri medicale. Vestea bună este că fumul s-a redus în intensitate. Colegii mei au trebuit să pătrundă în interior, ca să se asigure că nu mai există focare ascunse”, a declarat Bogdan Toma pentru Libertatea.
„Există risc de extindere. Pompierii s-au mobilizat. Nu sunt victime. Ce există în cele doua hale sunt ambalaje, este vorba despre o fabrică de icre, care are depozitate acolo ambalaje. În cazul în care colegii consideră că este necesară avertizarea populatiei din zona, o vor face, sigur că se va emite un mesaj de avertizare. Riscul este cel de extindere, în primul rand. Dacă nu e vorba de salvare de vieţi, nu se intră în interior, dar există riscul prăbuşirii”, a declarat Raed Arafat, la Digi24.

Mesjaul RO-ALERT din 31 mai 2020

„Incendiu major produs pe bulevardul Metalurgiei, degajari masive de fum. Ocoliți zona. Eliberați căile de acces pentru trecerea structurilor de intervenție. Accesați canelele media din aplicațiile din mediul online ale DSU și IGSU.”

Antena 3 a transmis imagini în direct, incendiul a fost anunțat prin sistemul 112, au fost trimise 6 mașini inițial, iar mai apoi au fost trimise 16 autospeciale și 3 autoscări.

Traficul pe bulevardul Metalurgiei este inrerupt pentru a facilita acccesul mașinilor de pompieri. Incendiul se produce în două hale, sunt degajări mari de fum. Suprafața incendiului este de aproximativ de 1000mp.

Flacara violentă și un puternic a generat și transmiterea mesajului RO-ALERT din 31 mai 2020.

RO-ALERT 31 mai 2020, incendiu Metalurgiei, București

Inchideți urgent geamurile fum toxic
Autoritățile recomandă cetățenilor care locuiesc în zona Metalurgiei să închidă urgent geamurile pentru că fumul degajat este foarte toxic.
Incendiu se manifestă puternic chiar și la o oră după ce 16 autospeciale intervin. Locuitorii de lângă hale este posibil să fie evacuați pentru a fi protejați de fumul toxic. Traficul este blocat în zona pentru a permite accesul mașinilor de interveniție.


Știre în curs de actualizare.

Acest articol a fost actualizat la: 2020-05-31T20:11:25+03:00 20:11

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More