Român angajat ca „sclav” de fiul unui milionar din Anglia: „Îmi ţine berea şi îmi aduce ţigări”

19.03.2019
Român angajat ca „sclav” de fiul unui milionar din Anglia: „Îmi ţine berea şi îmi aduce ţigări”

Fiul unui milionar din Anglia a postat imagini revoltătoare pe Instagram în care foloseşte un tânăr român drept sclav personal.

Tânărul a explicat că l-a angajat pe român pentru a-i ţine berea, pentru a-i aduce ţigări şi pentru a-i ţine haina.

Harry Taroni (23 de ani) este fiul lui Russel Taroni, un milionar englez care are afaceri cu deşeuri reciclabile încă din anii 50′.

Fiul de milionar s-a filmat, în urmă cu câteva zile, în timpul unei curse de cai în oraşul Cheltenham.

În imaginile care au stârnit indignarea oamenilor de pe reţelele sociale se poate observa cum tânărul de 23 de ani povesteşte cum l-a angajat pe Sorin, un tânăr imigrant român, ca ‘sclav personal’.

Românul este plătit să ‘ţină ţigările, să aducă bere şi să ţină haina’, aşa cum fiul de milionar s-a lăudat prietenilor de pe Instagram.

‘Îi dau salariu pe zi. Este foarte încântat’, a precizat tânărul fiu de milionar în clipul video postat pe Instagram, notează thesun.co.uk.

Pe imagini se poate observa cum românul este trimis să cumpere bere, ţine ţigările angajatorului şi stă mereu în spatele acestuia.

La finalul clipului, fiul de milionar a precizat că i-a dat 20 de lire românului pentru a merge acasă.

‘Dacă vedeţi un român mic care se învârte prin Birmingham, să îi spuneţi că îl caut! ##NoRomaniansWereHarmedInTheMakingOfThis (n.r. Niciun român nu a fost rănit în timpul filmărilor)’.