Connect with us

Știri

Români blocați pe aeroportul Luton din Londra

Mai mulți români care trebuiau să zboare din Londra la Cluj-Napoca au rămas blocați, duminică dimineața, deoarece aeronava care trebuia să-i aducă în țară nu a putut decola din cauza vremii nefavorabile.

Un român aflat la bordul aeronavei Wizz Air a postat pe Facebook un filmuleț cu zecile de români care așteaptă să se îmbunătățească vremea în capitala britanică pentru a putea pleca spre țară.

Duminică seară, încă erau anunțate ninsori, astfel că reprezentanții Aeroportului Luton au transmis că există în continuare riscul ca anumite curse să aibă întârzieri sau să fie anulate. Luni dimineață, cursa Luton – Cluj-Napoca încă nu decolase. Potrivit informațiilor publicate pe site-ul wizzair.com, aeronava ar urma să decoleze la ora 8:01.

Reprezentanții Aeroportului Luton au anunțat, că, în jurul orei 14.07, aeroportul a fost redeschis doar pentru cursele care urmau să decoleze.

Probleme sunt și pe Aeroportul Heathrow, unde mai multe curse au întârzieri

Reprezentanții companiei Wizz Air au venit cu detalii cu privire la zborul Londra – Cluj-Napoca întârziat.

„Zborul Wizz Air W6 3302 de la Londra Luton la Cluj-Napoca (10 Decembrie), planificat să decoleze la 7:40 (ora Marii Britanii), este momentan întârziat din cauza închiderii aeroportului ca urmare a ninsorii abundente din Luton. Pasagerii sunt tratați conform regulamentelor UE și politicii companiei.

Imediat ce aeroportul se va redeschide, aeronava va decola spre Cluj-Napoca. Deși condițiile meteo nu sunt în controlul companiei, Wizz Air ițăi cere scuze tuturor pasagerilor afectați pentru orice inconveniente cauzate și face tot ce este posibil pentru a reduce efectele asupra pasagerilor săi”, se arată în comunicatul companiei.

Mai mulți români care trebuiau să zboare din Londra la Cluj-Napoca au rămas blocați, duminică dimineața, deoarece aeronava care trebuia să-i aducă în țară nu a putut decola din cauza vremii nefavorabile.

Un român aflat la bordul aeronavei Wizz Air a postat pe Facebook un filmuleț cu zecile de români care așteaptă să se îmbunătățească vremea în capitala britanică pentru a putea pleca spre țară.

Aeroportul Luton din Londra a fost închis duminică dimineața din cauza vremii nefavorabile și niciun zbor nu a decolat sau aterizat timp de peste două ore.

Mai multe zboruri care trebuiau să decoleze în această dimineață pe aeroportul Luton au fost deviate pe Heathrow din cauza vremii nefavorabile.

Citeşte şi Cod galben de VISCOL în mai multe judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o avertizare nowcasting Cod galben de viscol, valabilă în zone montane din trei judeţe aflate în Transilvania, respectiv în două judeţe din Moldova.

La altitudini de peste 1700 de metri, vantul va sufla cu putere

Potrivit meteorologilor, până la ora 9:00, în judeţele Sibiu, Covasna şi Braşov, la altitudini de peste 1.700 de metri, vântul va prezenta intensificări de peste 80-90 km/h, spulberând zăpada.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Citeşte şi După moartea Regelui Mihai, Maria Ghiorghiu anunță o NENOROCIRE: “Văd înspre Est…”

Maria Ghiorghiu, femeia care ar fi prevestit incendiul din Colectiv, a făcut o nouă profeție cumplită după moartea Regelui Mihai. Iată ce a scris femeia pe blogul personal:

În această după amiază, în timp ce scriam aici pe Blog, văd înspre Est o TORNADĂ care se formează puțin câte puțin de la Pămant, când brusc s-a înălțat ca la o explozie, atât de mare se făcuse sus.

TORNADA (acel caier) era foarte înaltă, iar la vârf se ramificase foarte mult. Dragii mei, vom auzi de o astfel de TORNADĂ pe timp de ziuă, care va face ravagii.

Să ne rugăm la BUNUL DUMNEZEU și la MĂICUȚA DOMNULUI și să nădăjduim că nu va face și victime omenești.

Cu dragooste, Maria.

Te-ar putea interesa și: Profeția Babei Vanga pentru 2018. Ce se întâmplă în anul centenarului României!
Baba Vanga este considerată cea mai importantă clarvăzătoare a Europei de Est. Ea a prezis evenimentul nefericit de la 11 septembrie 2001 și că cel de-al 44-lea președinte american va fi de culoare (respectiv Barack Obama).

De asemenea, ea a mai prevestit apariția Statului Islamic, dar și faptul că încălzirea globală va deveni un fenomen îngrijorător, precum și tragedia în care a fost implicat submarinul Kursk.

În prezicerile sale, ea a vorbit despre anumiți ani în care se vor petrece evenimente importante. Unul dintre acești ani este și 2018.

Pentru acest an, Baba Vanga spune că balanța puterii pe plan mondial se va înclina, iar China va deveni putere a lumii.

În ceea ce privește România, una dintre profețiile Vangăi spune:

“Românii sunt un popor ales, au multe resurse ca să meargă mai departe, dar vor avea nevoie de cineva din exterior care să le transmită mesajul corect şi atunci, dacă îl vor înţelege şi îl vor asculta, vor deveni un popor care va conduce multe alte popoare care se vor pierde de pe calea corectă”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top