Connect with us
Romania - Elvetia la Euro 2016. Cine arbitreaza meciul

Știri

Romania – Elvetia la Euro 2016. Cine arbitreaza meciul

Romania – Elvetia este meciul care poate hotari intr-o mare masura viitorul reprezentativei noastre la CE 2016 din Franta.

Dupa un prim meci bun contra tarii gazda, elevii lui Iordanescu infrunta Elvetia, selectionata care a invins Albania la debutul sau de la Europeanul din acest an.

Partida dintre Romania si Franta va fi arbitrata de o brigada din Rusia, avandu-l la centru pe arbitrul Serghei Karasev, ajutat de asistentii Nikolai Golubev si Tihon Kalughin, aprecum si de aditionalii, Serghei Lapocikin si Serghei Ivanov. Arbitru de rezerva a fost desemnat Alexei Kulbakov (Belarus).

Vezi aici programul si rezultatele de la Euro 2016

Karasaev a mai condus un singur meci al Romaniei, pe 2 septembrie 2011, cand „tricolorii” invingeau Luxemburg in deplasare, scor 2-0, intr-o confruntare din preliminariile Euro 2012.

Meciul dintre Romania si Elvetia se disputa miercuri, 15.06.2016, incepand cu ora 19.00. Duelul celor doua reprezentative are loc pe stadionul Parc des Princes din Paris si va fi televizat de Pro Tv si de DolceSport 1. Huff.ro va transmite LIVE TEXT meciul si va oferi video cu cele mai importante faze si rezumatul.

In meciul de deschidere Franta a batut Romania cu 2-1 (Vezi aici rezumatul), iar Elvetia a invins la limita Albania, scor 1-0.  

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top