Rona Hartner a intrat în sala de operație – Ce spun medicii. Doar Dumnezeu mai poate face ceva

25.02.2019
Rona Hartner a intrat în sala de operație – Ce spun medicii. Doar Dumnezeu mai poate face ceva

Rona Hartner suferă de o tumoră pe colon. Artista a fost internată de urgență și astăzi a fost operată. Boala Ronei a lăsat-o fară puteri, însă aceasta spune că știe că Dumnezeu va fi cu ea.

Și-a rugat fanii să-i fie alături și să se roage pentru ea. Rona Hartner este operată astăzi, momentan starea acesteia este stabilă. Cu doar câteva ore să între în sala de operații, Rona a făcut câteva live-uri pe Facebook unde a cântat pentru fanii săi.

Ultima postare a Ronei pe Facebook a fost acum 14 ore și cita un text religios despre rugăciune și Dumnezeu.

Rona Hartner doar Dumnezeu mai poate face ceva

Într-un live pe Facebook, Rona spune că are mare încredere în medici dar știe că doar Dumnezeu mai poate face ceva. „Mâine Reginei să fie pe trupul meu”.

Rona s-a rugat și pentru toți bolnavii care se află în spital.

Iubitul ei i-a fost mereu alături și a încercat să susțină și încurajeze.

Ce simptome a avut Rona Hartner când s-a prezentat la medic: „Să nu stați acasă!”

Ce simptome a avut Rona Hartner când s-a prezentat la medic: „Să nu stați acasă!”
Ce simptome a avut Rona Hartner când s-a prezentat la medic: „Să nu stați acasă!”

Rona Hartner este internată în spital și urmează ca luni să fie operată de urgență. Medicii i-au descoperit actriței o tumoră pe colon care trebuie urgent extirpată. Actrița a dezvălui ce simptome a avut boala sa și îi sfătuiește pe fani să meargă la medic.

„Vreau să le spun oamenilor să nu aștepte să îi doară ceva, că atunci e prea târziu. La mine nu era durere, era o stare de rău. Doctorul a văzut că este operabil”, a declarat Rona Hartner pentru postul de televiziune Antena Stars.

„Am început rugăciunile, petrecem timpul aici în rugăciune cu familia. Eu când mă simt rău nu iau medicamente, mă duc la doctor. Și când mă simt rău vin la urgență, nu improvizez. Având un PH foarte bun, s-ar putea ca tumoarea să nu fie periculoasă. Mâine dimineață mă operează. Cine merge la biserică, îi rog să pună o candelă pentru mine”, a adăugat actrița.

Ce simptome a avut Rona Hartner când s-a prezentat la medic

Rona Hartner a dezvăluit ce simptome a avut când s-a prezentat la medic. 

„M-a întrebat anestezista dacă iau automedicație. Eu iau medicamente doar când îmi spune doctorul. Medicul mi-a interzis să plec, era periculos în avion, putea sa apara ocluzie intestinală în avion.

Doctorul mi-a zis să nu plec. Eram obosită de atâta timp, dar mie mi s-a părut normal. Uite că nu era normal. Nu vă fie frică de doctor, avem specialiști și diagnostice clare.

Am avut baftă să dau peste un doctor extraordinar, operăm și gata. Nu se știe dacă am nevoie de alte tratamente”, a mai spus Rona Hartner.