Rulada cu crema de branza si dulceata de cirese – Ingrediente:
Pentru blat:
4 oua
4 linguri de zahar
4 linguri de faina
1 praf de sare
Pentru crema:
300 g crema de branza
2 linguri de dulceata de cirese (sau alta duceata, dupa preferinte
un praf de sare
Pentru decor:
Dulceata
1 lingura de zahar pudra
Rulada cu crema de branza si dulceata de cirese – Mod de preparare:
Preincalzim cuptorul la 180 de grade.
Batem albusurile cu praful de sare, pana se formeaza o spuma usoara, apoi adaugam, pe rand, lingura cu lingura, zaharul pana cand se fomeaza o bezea tare.
Adaugam galbenusurile si le incorporam usor in albusuri.
Cernem faina impreuna o adaugam, in ploaie, peste oua.
CITESTE SI: Desert de Paste. Tarta cu lime si lapte condensat
CITESTE SI: Reteta raw. Bomboane din fulgi de cocos – desert recomandat de Andreea Ibacka
Amestecam cu o spatula cu miscari ample de sus in jos pana cand toata
faina s-a incorporat.
Turnam compozitia intr-o tava (cea cu care vine cuptorul), care a fost tapetata cu hartie de copt in prealabil.
Coacem la 180 de grade pentru 12-15 minute.
Scoatem din cuptor, lasam blatul sa se raceasca 5 minute, apoi il punem (partea fara hartie in jos) pe un porsop mare, umed.
Dezlipim hartia de copt si acoperim tot baltul cu prospul umed (sau altul, daca nu aveti unul mare:) si lasam sa se raceasca complet.
Pentru crema amestecam usor ingredinetele, cat sa se incorporeze
Intindem crema obtinuta pe blat, apoi rulam usor.
Decoram cu dulceata si cu zaharul pudra.
Pentru a afla si alte retete spectaculoase ale Mihaelei Sava, intrati pe laprajiturela.ro
Acest site foloseste cookies.
Read More