Connect with us
Rune Mihai Voropchievici 26 august - 1 septembrie 2019 - Probleme mari în cuplu

Știri

UPDATE Rune Mihai Voropchievici 26 august – 1 septembrie 2019 – Probleme mari în cuplu

Rune Mihai Voropchievici săptămâna 26 august – 1 septembrie 2019. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce zodii vor fi avantajate în  săptămâna care vine şi cine sunt cei cu mai puţin noroc.

Mihai Voropchievici a realizat horoscopul runelor pentru săptămâna 25  -31 august 2019. Mai multe semne zodiacale vor avea parte de un sfârșit de august minunat, dar alți nativi vor avea parte de zile mai puțin fericite, conform runelor numerologului. Previziunile acestuia au fost făcute în emisiunea „Adevăruri ascunse” difuzată de Antena 3.

Horoscopul runelor săptămâna 25 – 31 august 2019

Berbecii au parte de o certitutidine. Vor primi un cadou minunat de la persoane care îi iubesc. Taurii sunt puși pe plecare, astrele le anunță o călătorie importantă. Să se distreze! Gemenii sunt puși pe harță, dar dacă se vor tempera, toate bătăliile pornite, vor fi câștigate cu siguranță. Racii au o săptămână mai grea, mai tensionată, să aibă putere, tărie, caracter.

Leii sunt agitați, explozivi. Vor sta în permanentă stare de agitație. Să se relaxeze. Toate sunt perfecte, ei își fac griji inutile. Vești bune pentru Fecioare, se mișcă lucrurile. Se anunță cadouri, surprize sau bani în conturi. Balanțele să lase toate grijile legate de trecut și să se pregătească pentru un an mult mai bun.

Capricornii au tras runa norocoasă

Scorpionii își doresc ceva mai rapid. Să nu se grăbească, lucrurile bune vor veni doar dacă au răbdare și au pus totul la timp. Săgetătorii ar trebui să abordeze altfel problemele care îi interesează, să schimbe tactica.

Capricornii au tras runa Wunjo și au de câștigat pe toate planurile și le va merge foarte bune. Vărsătorii să mobilizeze toate forțele și să își consolideze poziția, e ca un taifun în capul lor și nu au stabilit ce vor în viață. Peștii vor găsi rezolvarea la toate problemele, erau într-o nebuloasă, iar acum vor găsi răspunsuri.

Mihai Voropchievici a etalat runele pentru săptămâna viitoare, iar acestea arată că unele zodii vor avea mare noroc profesional și potențial mare de căștiguri financiare

Iată ce au rezervat runele pentru zodia ta!

Rune  Mihai Voropchievici săptămâna 26 august – 1 septembrie 2019 Probleme în cuplu

Probleme mari in cuplu. Rune 26 august - 1 septembrie Mihai Voropchievici

Probleme mari in cuplu. Rune 26 august – 1 septembrie Mihai Voropchievici

Voropchievici a mai spus că runele arată că unele zodii pot avea mari probleme în cuplu sau familie.

BERBEC: A intrat înr-o săptămână de revigorare în toate planurile. Este plin de vitalitate. O săptămână fantastică pe toate planurile.

TAUR: Taurii se gândesc la o vacanţă. Se vor duce într-o călătorie.

GEMENI: Trebuie să se mai relaxeze, sunt tensionaţi. Trebuie să îşi scoată din minte că persoane dragi au probleme cu starea de sănătate.

RAC: Racii au nişte probe mai grele. Să fie atenţi cum acţionează, să nu forţeze nota. S-ar putea să calce strâmb.

LEU: A intrat pe o perioadă de schimbări majore. Trebuie să pună cap la cap ce îşi doreşte din suita de schimbări majore.

FECIOARĂ: Au o săptămână de mici dispute, familiale, colegiale. Să fie mai calmi.

BALANȚĂ: Au dat de lucruri bune. Salt rapid calitativ în existenţa Balanţelor în această săptămână.

SCORPION: Scorpionul are protecţie divină pe această săptămână, din toate punctele de vedere, chuar şi împotriva atacurilor energetice.

SĂGETĂTOR: Este timpul să îşi consolideze poziţia în familie, în societate şi la serviciu. Să ia atitudine şi să treacă la concret.

CAPRICORN: Munceşte şi vrea să primească ceva. Să mai aibă puţină răbdare şi să nu forţeze mâna norocului. Lucrurile bune vor veni.

VĂRSĂTOR: O să declanşeze un mic uragan la locul de muncă, mai ales din cauza disputelor intelectuale.

PEȘTI: Peştii sunt câştigători pe toate planurile în această săptămână. Le-a ieşit cea mai bună rună.

Previziunile au fost făcute în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top