Connect with us
accident suceava

Știri

S-a aflat cine sunt cei cinci tineri care au murit în accidentul îngrozitor de azi. Ce postase una din victime înainte de tragedie

Ciprian Năsăudeanu, Beniamin Marian, Emanuel Darius Paraliuc, Andrei Prelucă şi Simona Lazarovici sunt cei cinci tineri care au pierit în accidentul de miercuri dimineață din Suceava.

Mașina în care se aflau tinerii a luat foc după ce s-a răsturnat de mai multe ori pe șosea. Totul s-a petrecut după ce Ciprian, șoferul mașinii, a pierdut controlul într-o curbă și s-a lovit de un camion și o altă mașină. Ulterior, victimele aveau să fie carbonizate în automobil.

Înainte de tragedie, mai exact pe 30 octombrie, Simona a scris un mesaj trist pe Facebook, la mai bine de o oră de la miezul nopții.

Mi se pare că…de câte ori mi se întâmplă ceva bun în viață, mă tem că voi pierde totul, este ultimul mesaj al fetei.

”S-au găsit trei autovehicule. Două autoturisme și un camion. Unul din autoturisme ardea în flăcări. Din accident au rezultat opt victime, din care trei conștiente. Li s-a acordat primul ajutor medical, iar una a fost transportată la spital. Din păcate, în autoturismul în flăcări au fost găsite cinci victime decedate.” a declarat reprezentantul ISU Suceava, după accident.

Citește și: Accident grav în județul Suceava. Cinci persoane au murit carbonizate

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top