Connect with us

Știri

S-A AFLAT DEJA ce SECRET MONSTRUOS ascunde noul iubit al Biancai Dragusanu in pantaloni!

Bianca Dragusanu are iubit nou, si nu orice fel de iubit, spun gurile targului. I se spune „Fucky” si este cunoscut pentru dimensiunile sale… ‘intelectuale’ uriase.

Pe noul iubit al Biancai Dragusanu il cheama Virgil. Persoanele din anturajul sau sustin ca este un petrecaret din nastere. Oricine participa la chefurile sale se face ‘muci’, si, in plus de asta, acesta ascunde un secret pe care Bianca nu va fi incantata sa il afle: isi schimba partenerele mai ceva ca pe sosete.

CITESTE SI: ALERTA MAXIMA – 25.000 DE PERSOANE AU FOST EVACUATE

Bianca Dragusanu a fost fotografiata in ultimele zile alaturi de misteriosul Virgil, aceasta postand chiar si pe Facebook flori si cadouri primite de la cineva, fanii crezand ca ar fi vorba de Victor Slav, cand de fapt altul era protagonistul.

Iubitul Biancai Dragusanu face comert cu masini, pe care le cumpara la pret de mizilic din Germania si le reconditioneaza in tara noastra pentru a le vinde mai scump, scrie CANCAN.ro. Doamnele si domnisoarele care au trecut prin patul lui „Fucky”, dupa cum ii este porecla, spun ca dimensiunea barbatiei noului iubit al vedetei este impresionanta.

dragusanu 1

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top