Connect with us
Secretul unui fotbalist acre s-a stins din viață pe terenul de fotbal la numai 19 ani, a fost aflat. Nimeni nu se aștepta la asta.

Știri

S-a aflat secretul fotbalistului care a murit la numai 19 ani în timpul unui meci

Fotbalistul Emanuel Ciupercea a murit la numai 19 ani în timpul unui meci. Se pare că acesta ascundea un secret teribil. Se spune despre el că a violat o fetiță de 12 ani.

Secretul fotbalistului Emanuel Ciupercea s-a aflat

Emanuel Ciupercea a murit pe terenul de fotbal, în timpul unui meci. Avea 19 ani. Încă de la începutul meciului, tânărul se simțea rău, dar a vrut să joace în continuare. La sfârșitul jocului, Emanuel Ciupercea s-a prăbușit. Medicii nu au mai putut să îl salveze.

Acum s-a aflat secretul pe care tânărul îl ascundea. Se pare că a violat o fetiță care avea 12 ani. I-a cerut fetiței să iasă afară la 1:00 dimineața. Când a venit, copila a fost violată de Emanuel Ciupercea și o altă persoană. Fetița nu s-a putut opune, de teamă că ar fi putut fi ucisă. Dosarul a fost închis de procurori. Motivul este acela că fetița nu a fost obligată să meargă în locul în care a fost chemată. A mers acolo de bunăvoie.

CITEȘTE ȘI: Tănărul fotbalist Emanuel Ciupercea a murit pe teren

„I-au spus fetei să iasă la poartă, la ora 1.00 noaptea, apoi au dus-o pe un teren viran și au violat-o. Fetița de 12 ani nu a putut opune rezistență, pentru că i-a fost frică să nu o omoare. Au nenorocit-o! Apoi, procurorii au închis dosarul, pe motiv că fetița de 12 ani s-a dus de plăcere cu cei doi. Familia a încercat să redeschidă dosarul, însă nu s-a rezolvat nimic”. Aceasta este declarația făcută de o persoană care cunoaște cazul.

Mama fotbalistului nu a negat că fiul ei a fost anchetat. Însă, dosarul a fost clasat în cele din urmă. Se pare că Emanuel a declarat că nu cunoștea vârsta fetei. Nu știa că este minoră.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top