Connect with us
S-a aflat unde este Liviu Arteni, fostul soț al Israelei! S-a spus că a dispărut, dar adevărul e altul!

Știri

S-a aflat unde este Liviu Arteni, fostul soț al Israelei! S-a spus că a dispărut, dar adevărul e altul!

După moartea Israelei, foarte multe persoane s-au întrebat ce se întâmplă cu Liviu Arteni, cel care a fost soțul femeii de afaceri.

Cei doi s-au despărțit în anul 2016. Liviu a plecat ulterior din țară și a fost surprins în Franța, în timp ce căuta prin tomberoane.

Anul trecut, bărbatul revenise în România și se internase la un centru de dezalcoolizare din Bacău.

De atunci, nimeni nu a mai știut nimic de el și s-a spus că acesta este dat dispărut și că și-ar fi schimbat și numele.

Părintele Liviu Burlacu, cel care a avut grijă de fostul soț al Israelei la centrul de dezalcoolizare din Bacău, acolo unde acesta a fost internat în urmă cu un an, a spus ce s-a întâmplat cu acesta.

„Liviu nu este „dat dispărut”. Ultima oară când am vorbit cu el se afla în Spania, la Alicante. Nu știu dacă a aflat de moartea doamnei Israela.

Din câte știu eu, are un smartphone cu acces la internet, deci probabil că știe, e suficient să deschidă știrile din România și să afle. Telefonul i-a fost oferit chiar de doamna Israela.

E adevărat, a trecut ceva timp de când am vorbit cu dânsul, însă ultima oară când am discutat, acolo se afla”, a spus acesta, pentru

Israela a divorţat de Liviu Arteni în cursul anului 2017 şi acest lucru s-a întâmplat la notar. L-am aşteptat foarte mult pe Liviu, dar el a fost în ţară şi a semnat actele.

Tot atunci s-a făcut şi partajul asupra bunurilor”, a declarat pentru Click, avocata Rodica Bucur, cea care a reprezentat-o pe Israela în procesul de divorţ.

“Avem două maşini de teren, iar la una dintre ele am renunţat. Israela mai are şi terenuri, unele în afara Bucureştiului, şi vrem să scăpăm şi de acelea însă e destul de greu”, spunea Liviu Arteni, la finele anului 2015. Acum, unicii moştenitori sunt doar copiii Israelei.

”Cât despre avere, vă pot spune că doamna Israela are doi copii, un băiat şi o fată, care sunt unicii moştenitori. După cum se ştie, cu fostul soţ a avut un partaj, la divorţul din 2017”, a mai spus avocata Rodica Bucur, pentru sursa citată.

Citește și: Cauza mortii Israelei, dezvaluita!

Citește și: Ce s-a intamplat cu Liviu dupa moartea Israelei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top