Connect with us

Știri

S-a căsătorit cu un bătrân de 70 de ani pentru bani. Ce i s-a întâmplat în noaptea nunții a făcut-o să ceară divorțul!

Un bărbat de 70 de ani s-a căsătorit cu o tânără care avea doar 25 de ani. După ceremonia nupțială, cei doi fericiți miri s-au cazat la un hotel luxos, unde lumea ridica din sprâncene când îi vedea.

În dimineața următoare, la ora 8 dimineața, bărbatul a venit în camera unde se lua micul-dejun foarte fericit. S-a așezat la masă și și-a comandat foarte mulțumit de mâncare, zâmbind larg către chelneriță.

După circa un sfert de oră, a apărut și tânăra mireasă, care a intrat în cameră mergând destul de împleticit, cu părul dezordonat și cu cearcăne imense.

Chelnerița a observat-o și a început să-și facă griji. S-a apropiat de ea și i-a zis ,,Oh, doamne, ce s-a întâmplat cu tine? Sunteți o mireasă superbă măritată cu un bătrân, dar arătați de parcă noaptea nunții a fost o luptă de câini!”

Tânăra a răspuns furioasă:

„Boșorogul ăsta m-a păcălit, vreau să divorțez. Mi-a spus că timp de 50 de ani și-a adunat rezerve. Eu am crezut că se referă la bani”

*Povestea aceasta este un banc și trebuie tratată ca atare!

Citește și: A găsit un prezervativ folosit în coșul de gunoi și a crezut că iubita îl înșală. Furios, i-a scris un bilet, dar răspunsul ei i-a făcut pe amândoi de râs

Citește și: Poveste incendiară: “Mă numesc Bogdan, am 31 de ani. La nunta vărului meu, am furat mireasa și am făcut amor cu ea. Apoi, ea mi-a trimis…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top