Connect with us
S-a dus cu această fată noaptea în camera de cămin, iar a doua zi, ea l-a acuzat de VIOL! Ce au găsit polițiștii pe camere de supraveghere

Știri

S-a dus cu această fată noaptea în camera de cămin, iar a doua zi, ea l-a acuzat de VIOL! Ce au găsit polițiștii pe camere de supraveghere

Armaan Premjee este un student din Los Angeles care a ieșit într-o seară cu băieții în oraș. S-a dus în club, unde s-a întâlnit cu o fată de 19 ani. Cei doi s-au plăcut, au petrecut noaptea împreună, iar el a acceptat să meargă în camera de cămin a acesteia.

A doua zi, a început calvarul pentru tânăr. Fata s-a dus la poliție și a reclamat că a fost violată, lucru pe care Armaan l-a negat vehement. Având în vedere că atât la intrarea în cămin, cât și în club se aflau camere de supraveghere, oamenii legii au cerut înregistrările și le-au studiat pentru a vedea ce s-a întâmplat.

În videoclipul de mai jos puteți vedea înregistrarea care a lămurit misterul acuzațiilor!

După ce au studiat imaginile, anchetatorii au ajuns la concluzia că tânăra a fost cea care l-a tras pe student după ea și că ar fi fost într-o stare de ebrietate prea avansată pentru a-și aduce aminte ce s-a întâmplat cu adevărat.

Citește și: A fost violată de două ori în aceeași zi. Cine sunt MONȘTRII care au siluit-o

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top