Connect with us
S-A EMIS ALERTA TERORISTA. ISIS pregateste atentate la urmatoarele meciuri de la EURO 2016

Știri

S-A EMIS ALERTA TERORISTA. ISIS pregateste atentate la urmatoarele meciuri de la EURO 2016

EURO 2016 sta pe un butoi de pulbere, scrie ziarul Bild, cel mai vandut cotidian din Germania. Autoritatile se pregatesc de atentate teroriste realizate de ISIS sustinand ca aceasta grupare criminala are militanti infiltrati peste tot, inclusiv pe stadioane.

Bild scrie despre sutele de germani care au luptat sub drapelul ISIS si s-au intors in Germania. Acestia sunt supravegheati de autoritati, insa politia nu a reusit sa afle cat de puternica este reteaua pe care acestia au creat-o in afara Germaniei si cate din cunostintele lor din aceasta tara s-aru aliniat ideologiei extremiste.

Ministrul german de Interne, Thomas de Maiziere, sustine ca la EURO 2016 poate avea loc oricand un atentat sangeros, iar infiltratii ISIS in Germania sunt sub supraveghere in timpul campionatului.

Politia germana a inceput sa ii suspecteze si pe huliganii care fac de obicei scandal la meciuri, sustinand ca acestia pot fi usor de cumparat de catre ISIS. „Exista oficial in jur de 500 de amenintari pe care le avem in vedere”, a declarat ministrul de Maiziere pentru Bild. „Am inceput un schimb de informatii cu Franta privind huliganii germani care sunt cunoscuti politiei si care sunt violenti si am transmis numele si datele a circa 1.500 de oameni”, a mai spus ministrul.

Euro 2016: violente de strada si cutite la Marsilia. Un suporter a fost linsat

Euro 2016: Giroud, atacantul Frantei, a recunoscut ce i-a facut lui Tatarusanu

Fortele de ordine primesc in fiecare ora sute de ponturi in legatura cu posibile atacuri teroriste, iar ministrul german de Interne sustine ca despre bombele pregatite3 la EURO 2016 se stia de mult.

Pana acum au avut loc 4 meciuri la EURO 2016, iar in cel de deschidere a jucat Romania, care a fost batuta de Franta cu un scor de 2-1. Ieri au jucat: Albania-Elvetia (0-1), Tara Galilor-Slovacia (2-1) si Anglia-Rusia (1-1). Meciul dintre englezi si rusi s-a lasat cu batai, mai multi suporteri fiind raniti. Unii se afla in stare grava, altii au scapat cu rani usoare. Au fost facute si cateva retineri de catre politie aseara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top