Connect with us

Știri

S-a plans de probleme cu ochiul. Medicii s-au speriat cand au vazut ce avea

Coca Miglioranza, in varsta de 90 de ani, din capitala Argentinei, Buenos Aires, se plangea de o problema cu ochiul infectie severa a ochiului, cauzata de cancerul de piele de care suferea.

Femeia locuieste intr-un azil de batrani, iar angajatii de acolo i-au dat cateva medicamente pentru ochi. Cu toate ca le-a luat, femeia nu a simtit vreo imbunatatire.

Doar dupa ce un alt angajat al azilului a vazut ca pe partea dreapta a fetei batranei se preling paraziti, s-a dat alarma. Barbatul a adus cazul in atentia mass-media, acuzandu-i pe cei la azil de cele intamplate, si ca nu este pentru prima data cand un astfel de incident a avut loc acolo.

Citeste si: Aceasta femeie se plangea de ameteli si dureri puternice de cap. Doctorii au ramas socati

Citeste si: Graham, „barbatul” deformat creat de cercetatori. Care este scopul sau

Medicii s-au declarat socati de cele petrecute. Se pare ca cei de la azil ii dadusera batranei medicamente folosite pentru animale, care i-au agravat infectia si i-au umplut ochiul cu paraziti.

Presedintele Comisiei pentru Sanatate din Argentina a declarat ca acesta este un caz foarte grav si ca nu trebuie sa se mai intample asa ceva. El a scos in evidenta si problemele de personal cu care se confrunta azilurile de batrani din aceasta tara, la caminul respectiv fiind doar sase asistente, care ar trebui sa aiba grija de 65 de batrani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top