Connect with us
S-a sărutat cu un bărbat necunoscut la petrecerea burlăcițelor. Ce a urmat te va lăsa masca

Știri

S-a sărutat cu un bărbat necunoscut la petrecerea burlăcițelor. Ce a urmat te va lăsa mască

Înainte de a se căsători, fiecare viitoare mireasă petrece ultimele zile de burlăcie. Așa a procedat și o tânără, care și-a adunat prietenele și au plecat să petreacă într-o stațiune din Mexic. Însă nici prin cap nu i-a trecut că ceea ce se va întâmpla la petrece îi va schimba planurile.

Emma Alicia Paz Ayala, din oraşul mexican Hermosillo, a plecat împreună cu cele mai bune prietene într-o staţiune din altă regiune a ţării, pentru a-şi petrecere ultimele zile de burlăcie.

Ca la orice petrecere, fetele au consumat alcool, însă peste măsură. Amețită de aburii alcoolului, tânăra a pierdut controlul și a dus distracția mult prea departe. Ea s-a sărutat cu un bărbat necunoscut, aflat în aceeași locație, scrie Daily Mail.

Întreaga scenă a fost filmată, iar clipul a ajuns pe internet. În imagini, viitoarea mireasă este extrem de fericită în brațele bărbatului. Grav este că imaginile au fost postate pe o rețea socială, cu hashtag-ul #LadyCarolina, după numele localului în care a avut loc petrecerea.

Evident că imaginile au fost văzute și de viitorul mire, care știa locul în care se afla iubita lui. Grav este că totul a ieșit la iveală înainte ca tânăra să ajungă acasă. Însă, și atunci când s-a întors a avut parte de surpriza vieții ei. Căsătoria a fost anulată.

Toată povestea a devenit virală pe reţelele sociale şi a fost intens distribuită și comentată.

Una dintre femeile care a văzut imaginile s-a arătat extrem de iritată de gestul „burlăciței” și a scris un mesaj pe facebook: „Lady Coralina este motivul pentru care cei mai mulţi prieteni ai mei sunt bărbaţi. Femeile sunt nişte trădătoare”.

Cu siguranță, această întâmplare a fost o lecție de viață pentru tânăra care a greșit chiar înainte cu puțin timp de a deveni mireasă. Cât despre fostul său iubit, acesta a comentat că și-a pierdut încrederea în femei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top